Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині відбулись змагання з міні-футболу серед школярів
10:10
На Тячівщині відбулись змагання з міні-футболу серед школярів
За перемогу у турнірі позмагались 5 команд.

На закарпатській Тячівщині пройшли змагання з міні-футболу серед школярів.

Змагання проходили на стадіоні Грушівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ініціатором та основним організатором даного спортивного дійства виступив тренер відділення футболу ДЮСШ Мартинич Олег. На урочисте відкриття змагань завітали завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації Василь Герчак, голова Грушівської сільської ради Василь Опріш, директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга, директор Грушівської ЗОШ Василь Драч та тренер відділення футболу ДЮСШ Мартинич Олег. Всі вони привітали учасників з початком турніру, побажали їм доброго суддівства, хорошої гри та заслуженої перемоги.

За перемогу у турнірі позмагались 5 команд вихованців ДЮСШ з Грушева, Бедевлі та Тересви. Хлопці переконані, спорт - це суперництво, але попри те він має об’єднуючу силу, відтак, вболіваючи за долю рідної країни, юнаки з радістю долучились до спортивно-патріотичного заходу.

За підсумками всіх матчів заслужену перемогу вибороли юні футболісти з Грушева – команда «Грушево 1», на другому місці опинилась команда «Тересва» і третє місце посіла команда «Тересва 2». Переможців та призерів турніру нагороджено пам’ятними кубками та медалями.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 597 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: