Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Ужгородщині провели турнір до Дня захисту дітей
14:46
На Ужгородщині провели турнір до Дня захисту дітей
У неділю, 28 травня, у селі Невицьке відбувся футбольний турнір присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

На Ужгородщині провели турнір до Дня захисту дітей 28 травня 2017 року у с. Невицьке за підтримки Управління молоді та спорту ОДА, під керівництвом ОДЮСШ ФСТ «Україна» (директор Гартман М.М.) та ОДЮСШ облради ФСТ «Колос» (директор Шайбаков Є.Д.) було проведено відкритий турнір з футболу, присвячений «Дню захисту дітей» серед юнаків 2006 р.н. та молодше.

Базовим рівнем турніру були звичайні закарпатські села, де живуть хлопчаки, які прагнуть долучитися до «короля футболу». Головна мета і завдання турніру – «розворушити» масовий футбол у глибинці і надати можливість дітям із звичайних сільських шкіл організовуватись у команди та брати участь у турнірах. Посприяла змаганням і погода: ясне сонечко світило цілий день і хлопчаки змогли показати хорошу гру.

Сільський голова Лаба М. та організатори змагань приготували юним спортсменам хороші призи та пам’ятні подарунки. А результати такі: 1 місце – ОДЮСШ «Україна» (тренери-викладачі Гартман М. та Матьовка І.), 2 місце – ОДЮСШ-1 «Колос» (тренер-викладач Бутрик М.), 3 – команда Н. Солотвино (тренер-викладач Хмельницький В.), 4 і 5 місця – також ОДЮСШ-2 і ОДЮСШ-3 «Колос» (тренери-викладачі Зубанич В., Ленчик І.)

Кращими гравцями турніру визнали Юричко Станіслава – за номінацією «Кращий воротар» з команди ОДЮСШ-1 «Колос» та Мадцарев Максим – «Кращий гравець» із команди Н. Солотвино.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 980 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: