Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Ужгородщині відбулась спартакіада "Повір у себе"
14:25
На Ужгородщині відбулась спартакіада "Повір у себе"
З 21 по 26 квітня 2018 в селі Баранинці відбулися відбірні змагання XXV Спартакіади "Повір у себе" з футболу серед дітей з інвалідністю.

На Ужгородщині відбулась спартакіада
З 21 по 26 квітня 2018 в селі Баранинці (Закарпатська область) відбулися відбірні змагання XXV Спартакіади "Повір у себе" з футболу серед дітей з інвалідністю, присвяченій 27-ї річниці Незалежності України.
 
Ігри проводилися на двох спортивних майданчиках з штучними покриттями в спортивному комплексі «Зінедін». У відбірковому змаганні взяли участь 7 команд з різних областей України та м.Київ, які були розподілені по 2 групи.
 
У складі групі «А»: Закарпатська обл., Полтавська обл., Запорізька обл., Тернопільська обл.
 
В групі «Б»: Харківська обл., Рівненська обл., Львівська обл., м.Київ.
 
22 квітня відбулося церемонія відкриття Спартакіади «Повір у себе» з футболу серед дітей з інвалідністю. Після цього всі діти здавали контрольні нормативні дані загальної фізичної підготовки.
 
У групі «А» впевнено виступила команда з Закарпатської обл., яка здобула перемоги у всіх матчах з великими рахунками. Вона достроково вийшла у фінал.
 
У групі «Б» фаворитами були дві команди: з Харківської обл. та м.Київ. В останньому турі, їх особиста зустріч закінчилася нічиєю 5:5. Завдяки кращій різниці м'ячів, харківчани вийшли у фінал. Для визначення других фіналістів, були проведені стикові матчі між командами, які зайняли друге місце в групах.
 
Команда м. Києва зіграла з командою Запорізької обл. Кияни були фаворитом у цій грі, матч завершився нічиєю 2:2. Призначили додаткові пенальті. Запорізькі козаки всі точно пробили (5:4) і вийшли у фінал.
 
Гра між командами Рівненської обл. та з Полтавської обл., закінчилося з рахунком 2:10.
 
У фінальну частину, яка буде проводена у м.Одеса, потрапили команди: Закарпатської обл., Харківської обл., Полтавської обл. та Запорізької обл.
 
Хочу віддячити організаторів цього турніру Закарпатський регіональний центр Інваспорт за відмінну підготовку!
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 544 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: