Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Ужгородщині змагались юні футболісти
21:52
На Ужгородщині змагались юні футболісти
На майданчиках смт. Середнє та с. Худльово, що на Ужгородщині, пройшла першість Закарпатської області з футболу серед хлопчиків 2003-2004 р.

Наприкінці минулого тижня на майданчиках смт. Середнє та с. Худльово, що на Ужгородщині, пройшла першість Закарпатської області з футболу серед хлопчиків 2003-2004 р.н. Позмагатись приїхало одинадцять команд ДЮСШ із усіх регіонів області.

У ході впертої боротьби найкращі команди потрапили до фінальної четвірки, де й розіграли призові місця. Команда Ужгородської районної ДЮСШ у боротьбі за бронзові нагороди перемогла однолітків із Рахівщини. Золоті нагороди здобули юні футболісти Іршавської ДЮСШ, які у фіналі з рахунком 2:1 взяли гору над командою ДЮСШ м. Берегово.

Організатори та учасники змагань щиро вдячні Ужгородській районній федерації футболу (голова федерації О. Роман) за призи для переможців і призерів, дирекції Середнянської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор школи А. Югас) за надані майданчик і приміщення та керівництву Худлівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор школи М. Немец) за щирий прийом та смачний обід для всіх учасників та представники команд, які змагалися в Худльові.

Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1331 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 vasya  
0
всьо то добре, но кроме плагиата на сайті нема нічого!

الاسم *:
Email *:
كود *: