Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » На ужгородський "Авангард" може повернутися великий футбол
11:33
На ужгородський "Авангард" може повернутися великий футбол
Верес шукає стадіон для проведення домашніх матчів в березні, оскільки поле стадіону Авангард у Рівному не буде готове до квітня.

На ужгородський
Про це розповів технічний директор клубу Сергій Коваль. Він каже, що в клуб прийшов лист від керівництва арени, в якому сказано про неможливість підготувати поле раніше, ніж до квітня. Через це Верес шукає альтернативні варіанти арени для домашніх матчів. Першим варіантом, зрозуміло, розглядається проведення зустрічей в місті Березне на Рівненщині. Там Верес проводив зустріч з Сумами в 19-му турі Першої ліги. Але продовження виступів там малоймовірно, адже стадіон навряд чи отримає дозвіл від Комітету ФФУ з питань стадіонів та безпеки.
 
У цьому випадку, за поточної ситуації, головним варіантом розглядається стадіон Авангард в Ужгороді, де раніше грала Говерла. Зараз в місті немає команди і тому стадіон простоює. Головним недоліком цієї арени для Вереса є відстань від Рівного.
 
За словами Коваля, питання по домашньому полю на кілька матчів ще обговорюється, але найближчим часом має бути прийнято рішення.
 
Перший матч після зимової паузи для Вереса якраз буде домашнім. Це буде перенесена зустріч з Нафтовиком-Укрнафтою і запланована вона на 12 березня. Через 6 днів команді Володимира Мазяра знову чекає домашній матч. 18 березня їх суперником стане Колос.
 
Нагадаємо, що Верес йде на 2-му місці Першої ліги. Маючи в запасі один матч, команда з Рівного має в активі 43 очки, відстаючи від лідера Іллічівця на 5 очок.

Зараз Верес проводить свій третій навчально-тренувальний збір на Закарпатті. Команда проживає в Ужгороді, і два рази в день виїзжає в село Середнє на тренування на штучному полі.

Позаплановий контрольний матч у понеділок, 27 лютого, у селі Середньому, що неподалік Ужгорода, провів рівненський «Верес» з клубом чемпіонату Закарпаття «Вітязь» (Концгазо). Як і варто було очікувати один з лідерів Першої ліги виявився значно сильнішим за аматорський колектив. Особливо помітною різниця у класі стала після перерви. Підопічні Мазяра перемогли 7:1.

Контрольний матч. «Верес» (Рівне) – «Вітязь» (Концгазо) 7:1 (2:0)

Голи: Страшкевич (два), Степанюк, Козьбан, Сікорський, Герасимець, Гравець на перегляді.

Наступним суперником рівнян буде інший представник Першої ліги, півфіналіст Кубка України - МФК "Миколаїв". Матч відбудеться сьогодні, 1 березня, у селі Пістрялово, що неподалік Мукачевого. До слова, для команди Володимира Мазяра це буде перший поєдинок нинішнього міжсезоння на натуральній траві. Початок гри - 15:00.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1399 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: