Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Виноградівщині не можуть розпочати чемпіонат через брак команд
14:08
На Виноградівщині не можуть розпочати чемпіонат через брак команд
Більшість гравців виїхала на заробітки. Стадіони пустують і заростають травою.

На Виноградівщині не можуть розпочати чемпіонат через брак команд
На початок червня лише чотири команди заявили про готовність брати участь у районному чемпіонаті. Тому змагання досі не розпочалися. Стадіони в селах пустують і заростають травою, грати на них нікому. Це при тому, що ще три роки тому в районній першості брали участь 18 команд, які змагалися у двох зонах.
 
"Тенденція до зменшення кількості команд-учасниць чемпіонату стала помітною з 2015 року і досі продовжується,- розповідає керівник районної федерації футболу Йосип Гевеші.- Найгірша ситуація у затисянських селах. У Чорнотисові, Чепі, Неветленфолу майже всі спортивно обдаровані юнаки виїхали за кордон. Лише окремі з них там виступають у футбольних клубах, а більшість змушена заробляти на прожиття на будівництві і на заводах."
 
Відсутність сільських команд функціонери та спортивні активісти намагаються компенсувати міні-футболом, де не потрібно багато гравців і немає вікових та інших обмежень. Зараз паралельно проходять дві такі першості – районна і міська. Та це не вирішує проблем сільського футболу.
 
Тому в районній федерації сподіваються до наявних чотирьох залучити ще бодай дві команди з сіл і розпочати традиційний чемпіонат уже через тиждень.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1328 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: