Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Виноградівщині розпочались матчі весняного кубку (ВІДЕО)
18:57
На Виноградівщині розпочались матчі весняного кубку (ВІДЕО)
На старт змагань 5 березня вийшло сім сільських команд, які поділені на дві зони.

На Виноградівщині розпочались матчі весняного кубку (ВІДЕО)
На старт змагань 5 березня вийшло сім сільських команд, які поділені на дві зони. Це – Вилок, Олешник, Ком’яти, Онок, Перехрестя, Фанчиково та спільна команда Дротинців і Підвиноградова.
 
Усі матчі першого туру завершилися нічийним результатом.
 
Ігри проводяться за круговою системою на стадіонах у Вилоці та Фанчикові. За результатами зонального відбору по дві кращі команди продовжують боротьбу за кубкові трофеї у наступному етапі спортивного суперництва. Загалом кубок пройде за п’ять ігрових днів і має завершитися на початку квітня.
 
Незначна кількість команд-учасників турніру пов’язана з виїздом футболістів на заробітки за кордон.
 
- На жаль, молоді люди не знаходять роботи вдома і тому змушені шукати заробітки за межами країни,- розповів голова Виноградівської районної федерації футболу Йосип Гевеші.- І, як правило, виїжджають кращі хлопці, без яких складно сформувати команду в селі. Ця проблема характерна для всієї області, та особливо гостро проявляється вона на районному рівні, де менше спонсорів і немає можливості стимулювати гравців.
 
Через заробітчанство чимало населених пунктів Виноградівщини, де традиційно підтримувалися футбольні традиції, в останні роки не реєструють своїх команд у районному чемпіонаті – важко утримувати і просто нікому грати. Тому й цього року тут передбачають обмежену кількість учасників футбольної першості.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1236 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: