Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » На Виноградівщині стартував футзальний турнір
22:45
На Виноградівщині стартував футзальний турнір
Уже не перший рік батьківщина Василя Раца стає центром із футзалу.

На Виноградівщині стартував футзальний турнір Цього разу в спортивному залі школи села Карачин зібрались дванадцять колективів у трьох групах, щоб протягом півторамісячного турнірного шляху визначити, хто ж із них вправніший у цьому прямо скажемо реактивному, якщо враховувати силу силенну голів, виді спорту. У перший день 15 січня їх у п’яти матчах у ворота команд на різний смак і вибір влетіло аж 75 (!).

А якщо врахувати, що ще одна четверта за ліком група гратиме в Мукачеві, де змагатимуться аж шість команд із міста над Латорицею та найближчих населених до міста пунктів, то турнір все більше починає набувати статусу загальнообласних змагань. Після двобоїв у групах кращі з них зіграють у стикових матчах на виліт аж до фіналу, у якому й визначиться володар престижного кубка та золотих нагород.

Головну несподіванку першого ігрового дня в одному з протистоянь дня створив досить юний склад «Егреша», який здолав підсилене, кількома гравцями «Севлюша», «Фанчиково». Головну скрипку в складі переможців зіграли Богдан Котляр, який у великому футболі в сезоні 2016 року встиг пограти як за чемпіонський склад юнаків «Севлюша», так і за основу срібного призера Закарпаття останніх двох років із Виноградова, та партнер Богдана по «Севлюшу» U-17 Віталій Макара. Перший тайм пройшов за рівної боротьби, коли двічі в рахунку мінімально вів «Егреш» та один раз вперед на мить вийшли їх опоненти. На голи Еріка Віщака, Івана Чізмара й авто гол Любомира Макари суперник із Олешник відповів дублем Віталія Макари та м’ячем Богдана Котляра. На старті другого тайму фанчиківці двічі виходили вперед (4:3 та 5:4) завдяки дублю Олексія Остафійчука у відповідь на гол Любомира Макари. Та далі стався десятихвилинний провал у діях фаворита, протягом якого Віталій Макара оформив покер, а Котляр та Любомир Макара довели справу до особистих хет-триків та подвійної переваги своєї команди – 10:5. Кінцівку матчу краще зіграли їх опоненти, у яких Ерік Віщак оформив хет-трик у відповідь на покерний гол Котляра.

Решта матчів завершились більш очікувано. У центральній битві туру в групі смерті під № 3 «Севлюш» у першому таймі зустрів суттєвий опір у першому таймі від земляків із «Тиси». На голи Юрія Чонки та Віталія Чейпеша суперник відповів влучними пострілами Василя Бородка та Вячеслава Ком’яті. На старті другого тайму Дмитро Жуков та Василь Вашкеба двічі вивели «Севлюш» вперед. Одного разу Роману Оросу вдалось зрівняти, та другого разу голи Віталія Чейпеша й Миколи Ляховича довели рахунок до подвійної переваги – 6:3. І хоча «Тиса» змогла трохи скоротити розрив, та далі Чонка та Ляхович приєднались до клубу авторів дублів Чейпеша та Жукова, й знову довели рахунок до подвійної переваги.

Група № 1

«JJ-клуб-2» Виноградів – «Севлюш» U-17 Виноградів – 7:6 (перший тайм – 3:2)
«Велика Копаня» – «Матієво» – 15:3 (8:0)

Турнірне становище:
«Велика Копаня» – 3 очки (15:3)
«JJ-клуб-2 – 3 (7:6)
«Севлюш» U-17 – 0 (6:7)
«Матієво» – 0 (3:15)

Група № 2

«Егреш» Олешник – «Фанчиково» – 11:8 (3:3)
«Колос» Великі Ком’яти – «Боржава» Боржавське – 9:4 (4:1)

Турнірне становище:
«Колос» Великі Ком’яти – 3 (9:4)
«Егреш» – 3 (11:8)
«Фанчиково» – 0 (8:11)
«Боржава» –0 (4:9)

Група №3

«Севлюш» Виноградів – «Тиса» Виноградів – 8:4 (2:2)
«JJ-клуб» Виноградів – «Винград» Виноградів перенесено

Турнірне становище:
«Севлюш» Виноградів – 3 (8:4)
«JJ-клуб» Виноградів та «Винград» – 0 (0:0)
«Тиса» – 0 (4:8)

ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1111 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: