Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На засіданні Виконкому ФФЗ було прийнято календарі чемпіонату
19:31
На засіданні Виконкому ФФЗ було прийнято календарі чемпіонату
10 квітня у селі Дийдо Берегівського району пройшло чергове засідання Виконкому ФФЗ

На засіданні Виконкому ФФЗ було прийнято календарі чемпіонату 10 квітня у селі Дийдо Берегівського району пройшло чергове засідання Виконкому ФФЗ, на яке зібралися члени виконкому Федерації футболу Закарпаття (зареєструвалося 19 осіб) за участю голови ФФЗ Івана Дурана і його заступників, а також віце-президента голови ФФУ Михайла Ланя.
 
Порядок денний виявився доволі насиченим. Учасники розглянули питання, пов’язані із затвердженням рішень бюро ФФЗ (доповідач – В.Наскалов), результатів зимової першості (В.Качур), дати й місця проведення фінального матчу Кубка краю (В.Качур), ходом розіграшу цих змагань, змінами в штатному розкладі федерації (І.Дуран), проведенням ІІІ та ІV етапів турніру на призи клубу «Шкіряний м’яч» (О.Чегіль). Крім того, ішлося про затвердження результатів чемпіонату області з футзалу та змагань із футзалу серед юнаків «Шкільна футзальна ліга України» (В.Федак), результатів V Спортивних ігор школярів Закарпаття серед юнаків та дівчат 1999 р. н. і молодших (Й.Шитєв), про підсумки атестації й затвердження списків арбітрів та делегатів для обслуговування матчів чемпіонату та першості Закарпаття й ДЮФЛ України (В.Наскалов), затвердження календаря чемпіонату й першості області (В.Качур).

Було вирішено перенести матчі півфіналу Кубка області з 13 й 20 квітня на 28 квітня й 5 травня (у зв’язку з виступами збірної Закарпаття у Кубку регіонів ФФУ).

Щодо місця проведення фіналу Кубка області, то серед претендентів називалися Іршава, Мукачево, Середнє, Тячів. Остаточно рішення приймуть до 25 квітня, а власне завершальний матч відбудеться 9 травня.
Присутні проголосували за те, щоб посаду відповідального секретаря у ФФЗ змінити на виконавчого директора, а в разі відсутності голови федерації право підпису фінансових документів матиме заступник І.Дурана В.Качур.
У V Спортивних іграх школярів Закарпаття серед юнаків перемогли команди Ужгорода, Хустського й Виноградівського районів. Представники Воловеччини та Свалявщини не взяли участі в змаганнях (через відсутність транспорту), а фінальні змагання дівчат заплановані на 23 квітня.

Відрадно констатувати, що в чемпіонаті й першості краю братимуть участь щонайменше по 13 колективів у вищій і Західній та Східній зонах першої ліг. Так, дебютантами Західної зони стануть ФК «Дерцен», ФК «Метеор» (Пістрялово), ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково), Східної – СК «Ім. І.Яремчука» (В.Бичків), ФК «Іза», ФК «Інтер» (Ганичі), ФК «Авангард» (Тересва), а вищу лігу поповнять новачки ФК «Минай» та ФК «Спартакус» (Ужгород).

Матчі обслуговуватимуть понад 60 суддів і їх асистентів із комітетів арбітрів федерацій футболу Ужгорода, Мукачева, Іршавського, Берегівського, Виноградівського, Мукачівського, Свалявського, Перечинського, Ужгородського й Тячівського районів, а також майже 30 делегатів (спостерігачів арбітражу) з ФФ Ужгородського, Свалявського, Берегівського, Воловецького, Хустського, Іршавського, Рахівського, Тячівського, Мукачівського районів та міст Ужгород і Мукачево.

Змагання чемпіонату у вищій лізі стартуватимуть 16 квітня, а в першій лізі (в обох зонах) – 17 квітня (ігрові дні змагань – субота й неділя).

Володимир ТАРАСЮК, Мирослава ГАРАЗДІЙ

Завантажити календарі, які були затверджені на Виконкомі можете тут:

Календар_Чемпіонат_2016 рік
Календар_Першість_Захiдна зона_2016 рік
Календар_Першість_Східна зона_2016 рік
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2044 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Artur84  
0
Брак арбітрів - це проблема ФФЗ, а не вболівальників, які через певні недопрацюваня федерації мають таким чином пропускати ігри команд! Проблема арбітрів стоїть не один рік, на жаль....
Радує одне, що на Вашому сайті хоча б відразу відреагували на коментар, бо на сайті ФФЗ - аналогічний коментар просто видалили і таким чином зняли всі "питання", які в федерації вважають мабудь непотрібними

1 Artur84  
0
Хочеться через Ваш сайт звернутися до ФФЗ із роз'ясненнями чому ігри у вищій лізі Закарпаття починаються саме 16 квітня у суботу, а не 17 квітня в неділю? Саме в суботу о 17.00 Говерла приймає Динамо Київ і багато вболівальників хотіли б прийти саме на Динамо (на Говерлу особо не ходять). Це по перше! По друге - 13 квітня збірна області грає у Львові, а вже у суботу треба грати перший тур! По третє - субота це бундій день, багато людей працюють (маю на увазі весняні роботи на полях), а неділя вихідний, то ж де логіка панове керівники ФФЗ? Для кого футбол?

2 lobda  
0
Вища ліга, Східна і Західна зони першості будуть грати в суботу по черзі, через велику кількість матчів і брак арбітрів. В цю суботу грає Вища ліга, в наступну суботу - Західна зона, в третю суботу - Східна...

الاسم *:
Email *:
كود *: