Головна » Усі публікації » у світі » Надія Куніна перейшла в шведський "Лінчепінг"
10:41
Надія Куніна перейшла в шведський "Лінчепінг"
Представниця Мукачівщини Надія Куніна свою кар’єру продовжить у чемпіонаті Швеції.

Надія Куніна перейшла в шведський 26 липня Надія підписала контракт з футбольним клубом «Лінчепінг» (Linkoping FC), який виступає в Дамаллсвенскане (вища футбольна ліга серед жіночих команд в Швеції). Угода розрахована на 3,5 роки.

"З Надією ми отримуємо універсального гравця, який може грати на будь-якій атакуючій позиції, що важливо для того, як ми хочемо грати. З її технікою, надійністю гри з м’ячем та сприйняттям гри ми отримуємо користь як в побудові гри, так і в завершальній стадії атаки. Хоча їй лише 21 рік, вона вже має досвід міжнародних матчів зі збірною та клубною командою в Лізі чемпіонів. Це допоможе товаришам по команді та LFC ще кращим чином працювати і готуватися до поєдинків у Лізі чемпіонів" - головний тренер ФК "Лінчепінг" Андре Джеглерц.

"ЛФК дуже хороші як в атаці, так і в обороні. Я також мала нагоду зустрітися з LFC в Лізі чемпіонів раніше. Це був хороший досвід, і тепер я знаю, до чого прагну. Я знаю, що можу тут стати кращою, досягти своїх цілей і грати на найвищому рівні", - каже Надія Куніна.

"Я маю найвищі очікування та амбіції щодо себе та клубу і хочу допомогти LFC виграти титули. В Україні я навчилася боротися за свою мрію, а саме - грати у найкращому клубі в одній з найкращих ліг Європи. Тож велика подяка клубу, керівникам та майбутнім товаришам по команді за довіру", підсумовує Надія Куніна.

Жіночий професійний футбольний клуб «Лінчепінг» з однойменного міста заснований у 2003 році. За цей період клуб став триразовим чемпіоном Швеції (2009, 2016, 2017) та п'ятиразовим володарем кубка Швеції (2006, 2008, 2009, 2014, 2015). Команда посідає 20 місце в рейтингу УЄФА.

Надія Куніна, 29.03.2000 р.н., уродженка с. Страбичево, Мукачівського району. 

Досягнення: чемпіонка України, володар кубка України, учасниця Ліги Чемпіонів. Футбольні команди: «Житлобуд-1» (Чернігів) 2018-2021 рр., «Легенда ШВСМ» (Чернігів) 2016-2018 рр., «Спартак» (Чернігівська обл.) 2015-2016 рр. У складі збірної України провела 22 матчі і забила 4 голи.

Бажаємо Надії успіху в новій команді та завоювання найбільших європейських трофеїв.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 355 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: