Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Напружена перемога юнаків "Рутенії"
19:39
Напружена перемога юнаків "Рутенії"
Першого жовтня в селі Сторожниця проходили матчі 18-го туру першості Закарпатської області серед команд першої ліги західної зони.

Напружена перемога юнаків
Сторожницька «Рутенія» на своєму полі приймала гостей із Заріччя. За традицією першими на поле вийшли гравці юнацьких команд. Саме матч юнаків був дуже інтригуючим, адже обидві команди являються рушійною силою першої ліги серед юнацьких команд і претендують на максимально високі місця в турнірній таблиці. Все ж таки перед матчем фаворитом вважалася «Рутенія», адже саме сторожницькі футболісти одноосібно очолювали таблицю першості.
 
Матч розпочався дуже жваво. Відразу було помітно, що жодна з команд не збирається відсиджуватись в обороні, адже атаки посипалась як з однієї сторони, так і з іншої. М’ячем більше володіли господарі, однак перший небезпечний момент створили гості. На 4-ій хвилині Іван Химинець з правого флангу вибіг на побачення з воротарем «Рутенії» Мар’яном Гончаруком, але пробив не зовсім вдало і влучив у зовнішню сторону сітки. За декілька хвилин рахунок в матчі було відкрито. За відвертий фол проти нападника господарів Максима Гопка арбітр не вагаючись призначив одинадцятиметровий удар. Вирок арбітра без жодних проблем успішно реалізував Михайло Шовш.
 
Надалі гра так і продовжувала тривати, тобто м’ячем більше володіли гравці «Рутенії», а зарічанці вибігали в швидкі та дуже небезпечні контратаки, завдяки яким неодноразово могли забивати гол, але трохи не вистачило майстерності на завершальній стадії атак.
 
У другому таймі гра дещо змінилась. Футболісти «Заріччя» вийшли дуже зарядженими на результат і це було помітно по їхній активній грі. Така націленість на ворота Сторожниці дала свій результат. Півзахисник гостей Олександр Зан змістився з правого флангу в центральну частину поля і пробив з 25-ти метрів по воротах суперника, воротар господарів Гончарук з цим ударом впоратись не зміг, як наслідок паритет на табло було відновлено.
 
Після цього на полі була рівна гра. Також було багато фолів та грубої гри, гравці обох команд не цурались бити по ногам противника. Але все ж таки переможцями з такої напруженої гри вийшли гравці «Рутенії». Красень гол на свій рахунок записав активний Максим Гопко. Максим з 27-ми метрів піймав м’яча з лету і невідпорно ввігнав його під перекладину. Без шансів для голкіпера гостей Михайла Булези.
 
Кінцівку матчу сторожницькі футболісти провели добре і вправно захистили та зберегли потрібний для себе результат, 2:1 на користь «Рутенії». Після серії невдач підопічні Рудольфа Балажинця повернулись на переможну стежку.
 
 
Арбітри: Головей Еміл, Рогач Ян, Бобаль Матвій.
Інспектор матчу: Шварц Віктор.
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Заріччя» Заріччя 2:1
 
Голи: Шовш, 5 (пен.), Гопко, 55 – О. Зан, 50.
 
«Рутенія»: Гончарук М, Петіч А, Мармор Е, Пайдич Й, Гопко М, Вогар В, Бедьо В, Данкулинець М, Шовш М, Шкірта І, Федака К.
Запасні: Марко К, Зубанич Д, Вайда Р, Сорокін К.
 
«Заріччя»: Булеза М, Фушіч І, Фельцан М, Карахія В, Зан О, Караслай С, Зан В, Зан В, Булеза В, Химинець І, Марко І.
Запасні : Семач Я, Король В, Садварій М, Шпак М.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 877 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: