Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Напружений двобій, але без голів
11:58
Напружений двобій, але без голів
Справжня битва відбулася в Перечині, де в 14-му турі місцевий «Хімік» приймав у рідних стінах одного з претендентів на комплект нагород – ФК «Заріччя»

Напружений двобій, але без голів Фаворитом матчу вважалася саме команда з Заріччя, але перечинці виявилися міцним горішком.

Вже на старті матчу господарі прогавили вихід Рудольфа Петера, який увірвався через центр у коридор, захисник господарів у боротьбі за м’яч зачепив нападника заріцької команди у власному карному майданчику і «привіз» пенальті у власні ворота. Гості довго зясовували, хто виконуватиме пенальті і пішов виконувати сам Петер, який не зміг переграти воротаря перечинців Василя Мучичку.

Гості й надалі продовжували володіти ініціативою – постійно в підопічних Олександра Дякулича вдавалися рейди через правий фланг, де Василь Зан раз у раз доволі легко втікав від оборонців, але кінцевий удар у гостей ніяк не вдавався. В одному з епізодів стійка врятувала перечинців, а в інших моментах удари гравців «Заріччя» не влучали в ціль. 

Друга половина матча також проходила за переваги гостей та перечинці доволі успішно оборонялися, а в одному з моментів могли й покарати гостей на необачні дії в захисті. Нападник «Хіміка» Микола Іванчо ледь не скористався непорозумінням центрбеків, які ніяк не могли визначитися, хто має вибити мяч, а Іванчо вскочив між ними й пробив головою повз кіпера – м’яч в сантиметрах розминувся зі стійкою.

Далі гра дещо змістилися в центральну частину поля, де в основному точилася силова боротьба з частими втратами м’яча обома командами. А от кінцівка знову була за гостями. Десь на 83-й хвилині Кузнєцов сфолив на підступах до власного карного майданчика, але зарічанці витиснути з перспективного стандарту нічого не змогли. Далі ж була пожежа біля володінь господарів після виконання кутового, знову сейв робить Мучичка й рятує господарів від голу. Ще через хвилину одразу двоє гравців «Заріччя» вирвалися в контратаку з флангу пройшла передача від Петера на партнера, який з вигідної позиції не влучив по м’ячу і втратив свій шанс.

Вже під завісу поєдинку, неузгодженість оборонців під час створення офсайдної пастки призвели до виходу віч-на-віч Петера, та знову в очній дуелі нападника з воротарем переможцем стає голкіпер «Хіміка», який зберігає ворота на замку.

Тож доволі напружений матч, де головну роль для господарів зіграв саме характер та підтримка рідних трибун, а от гостям слід приділити увагу й попрацювати над реалізацією.  


Арбітр: Мирослав Гала (Мукачево);
Асистенти арбітра: Роман Сенишин, Василь Рущак (Ужгород);
Делегат АФЗ: Анатолій Плеханов.  

Стадіон м. Перечин

«Хімік» (Перечин) – «Заріччя» (Заріччя) – 0:0

«Хімік»: Мучичка, Кузнєцов, Макар, Король (Герзанич 90+2), Мегела (Мешко 58), Стецо (Дмітрієв 75), Дьондя (Кирлик 78), Риган (Страшкулич 90+2), Жолтанич, Отроніщак (Белей 76), Іванчо.
Запасні: Скубенич, Лешко
Тренер: В.Стецо

«Заріччя»: Пунько, Сокач, Максим, Боднар, Греба (Шерегій 80), Куцкір, Симканич, Зан Вік, Зан Вас., Ільков (Мицак 89), Петер.
Запасні: Караслай, Совган, Марків, Костак, Кепич
Тренер: О.Дякулич
Семен Михайлик

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 547 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: