Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "Нарцис" Хуст переможець ДЮФЛ Закарпаття U9 (ФОТО)
21:04
"Нарцис" Хуст переможець ДЮФЛ Закарпаття U9 (ФОТО)
Сьогодні, 27 травня, на берегівському стадіоні «Дружба» відбувся фінальний турнір ДЮФЛ Закарпаття серед гравців 2007-2008 років народження.

У Берегові, на штучному майданчику стадіону «Дружба», з самого ранку змагались за золото ДЮФЛ Закарпаття у категорії U9 вісім команд - по чотири кращі з кожної зони. Погодні умови були цілком сприятливими для юних спортсменів.
 
Першими зустрілися чемпіон Західної зони Мункач та четверта команда Східної ДЮСШ Берегівський район. Підопічні Кучінки та Міклоша досить впевнено перемогли місцеву команду. У наступному чвертьфіналі ужгородський СДЮСШОР мінімально здолав господарів Берегвідейк 1:0, завдяки голу головою нападника Ужгорода.
 
Найрезультативнішим виявилась третя гра. Сузір'я швдко повело в рахунку та хустяни, в яких у складі були високорослі гравці, дальнім пострілом зуміли зрівняти рахунок. Згодом підопічні Івана Грубінки проводять ще одну вдалу комбінаційну атаку, на що Нарцис відповів результативним ударом зі стандарту. До завершення гри вже Хуст забив, а свалявці відігравались. Як підсумок нічия 3:3 і гравці пробивали пенальті і тут кращими були хустяни.

В останньому чвертьфіналі чемпіони Східної зони ДЮСШ Іршава зійшлася із четвертою у Західній Зінедіном. Гра була рівною, про що свідчить і рахунок в основний час – 0:0. А в серії пенальті ефективно зіграв воротар ужгородців Владислав Гливка, який парирував декілька ударів, тож Зінедін йде далі.
 
У першому півфіналі Мункач захопив ініціативу і намагався пробити міцну оборону Нарциса та це їм не вдалось. Знову 0:0 і серія пенальті, де хустяни беруть гору над явним фаворитом. В іншому півфіналі відбулось ужгородське дербі. Підопічні Гібалюка вже на 5-й хвилині зуміли вийти вперед, завдяки реалізованому пенальті Едуардом Вахою. З часом СДЮСШОР почав притискати суперника і за декілька хвилин до завершення гри забив з ауту. Нічийний рахунок 1:1 і четверта поспіль серія пенальті, по ходу якої то одні, то інші виходили вперед, але в кінцевому рахунку Давид Мартинич забив переможний гол і вивів СДЮСШОР у фінал.
 
У грі за третє місце Зінедін та Мункач показували відкритий атакувальний футбол, який приніс результат мукачівцям. У другій половині гри точними ударами відзначились Сіксай та Різов. Стався в цьому матчі і цікавий епізод, коли арбітр призначив пенальті та нападник Мункача Максименко признався, що він впав без посторонньої допомоги, і арбітр змінив своє рішення.
 
У фінальній грі команда Анатолія Деревлянка практично всю гру провела в атаці, часто змушуючи Нарцис грати просто на відбій. Та захист хустян кидався під всі удари, а воротар діяв вкрай надійно. Як підсумок, хустська команда втретє на турнірі відстоює нічию. А в серії пенальті в черговий раз свій клас показав голкіпер Нарциса Віталій Феєр, який не пропустив жодного голу у фінальній серії пенальті, а його партнери забили третій вирішальний удар – 1:0. Це саме той випадок, коли воротар – це півкоманди.
 
На команду з Хуста мало хто ставив та вони своїм лонгбольним футболом та самовідданою грою у захисті вони зуміли зупинити головних фаворитів змагань. У церемонії нагородження взяли участь голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур та голова федерації футболу Берегівського району та голова комітету дитячо-юнацького футболу ФФЗ Олександр Чегіль.

У перших чотирьох командах було визначено кращих гравців: у Зінедіна – захисник Максим Бисага, у Мункача – воротар Олександр Гунгредер, у СДЮСШОР – воротар Нікіта Кібальніков, у Нарциса – воротар Віталій Феєр. Кожен з них отримав подарунки.
 
І насамкінець, команди отримали грамоти, медалі, кубки та призи відповідно до зайнятого місця.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру  дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1784 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: