Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нас явно не чекали, та ми все ж приїхали з арбалетами... (ФОТО)
15:59
Нас явно не чекали, та ми все ж приїхали з арбалетами... (ФОТО)
Про центральний поєдинок восьмого туру юнацької елітної ліги Закарпаття дізнавайтесь далі.

Нас явно не чекали, та ми все ж приїхали з арбалетами... (ФОТО)
Кожен суперник молодіжного складу в цьому році приїзжає в місто під Чорною горою з особливим налаштуванням – все віддати проти чемпіона. Натомість, господарям у останніх трьох домашніх протистояннях було досить важко здобувати залікові бали. Можливо справа в психологічному налаштуванні, а можливо в декого з гравців є розхолодженість по відношенню до того, що все рівно «буде тайм другий і ми дотиснемо». Однак, цього разу це не вдалось зробити повноцінно, та про все по порядку.
 
Стартові хвилини пройшли на зустрічних курсах за незначної переваги господарів. На 5-й хвилині Микулюк подав із кутового з правого флангу на одинадцять метрів, де Кенийз ударом із лету влучив у правий кут без шансів на відбиття, та стійка врятувала Молнара від голу. За мить Яцкулинець завершив атаку по центру ударом в правий верхній кут. Дмитро відбив і з другої спроби забрав до рук.
 
На 11-й хвилині Роман промчав по лівому флангу до ближнього краю воротарського майданчика й прострілив паралельно майже на протилежну стійку, де Сокирко тягнув ногу, щоб замкнути із вбивчої позиції в порожній кут, та зовсім трохи не дістав. А якби зробив це в стрибку, то шанси відкрити рахунок зросли б до ста відсотків. Через п’ять хвилин Шегда прорвався по лівому флангу й влучив у ближній кут. Молнар у падінні відбив. Гойдалки тривали й зміна рахункумогла відбутись будь-якої миті. Гості заробили право на штрафний із лівого флангу. Бочко з цього стандарту прострілив у центр штрафного майданчика, де Чечер зачепився за м’яч і влучив у лівий кут – 1:0.
 
І знову шлях «Севлюша» до перемоги міг відбутись тільки через камбек. На 21-й хвилині Яцкулинець опинився на завершення наступу по центру зі зміщеням вліво, віддав на Кенийза. На удар Андріана в ближній лівий кут зреагував воротар. Через дві хвилини Кенийз метрів із двадцяти цілив у лівий верхній кут, та круглий полетів над поперечиною.
 
Та вже під завершення тайму Андріан все ж досяг свого, коли після подачі зі штрафного з правого флангу він виявився найпрудкішим і з вбивчої позиції метрів із дванадцяти пробив повз голкіпера. Молнар намагався ногою дістати, та трохи не дотягнувся і змушений був вийняти м’яч із сітки – 1:1.
 
Друга половина поєдинку пройшла за переваги господарів, яких до цього зобов’язували цифри на табло. На 39-й хвилині Микулюк прорвався по правому флангу майже до ближнього краю воротарського майданчика. Опоненти зуміли винести м’яч від Віктора, та недалеко. Кенийз підхопив і підступно пробив поряд із ближньою стійкою. Через дві хвилини ще один рейд того ж Микулюка правим краєм завершився ударом Віктора в ближній кут. Молнар відбив, та Віктор встиг зміститись у центр карної зони саме туди, куди відлетів м’яч і пробив ще раз і знову влучно, та цього разу круглий рикошетом від опонента полетів поруч зі стійкою, на щастя для Дмитра, який не міг зреагувати.
 
Та в середині тайму виноградівці на певний час досягли камбеку. Кенийз пройшов по правому флангу вперед і при цьому змістився трохи вліво. Паралельно з Андріаном бігли два опоненти, а Молнар вибіг з воріт, намагаючись скоротити кут обстрілу. Та нападник перекинув Дмитра, спрямувавши м’яч під поперечину – 2:1. Через хвилину господарі могли закріпити свою перевагу, коли Шуба, за наслідками контратаки по центру вибігав на воротаря, та Молнар вийшов із брами, на якусь мить випередив Руслана і в пожежному режимі виніс від нього м’яч. Ще через три хвилини масована атака правим флангом зі зміщенням до центру, за участю Кенийза, Яцкулинця, Віктора Микулюка та Шуби, завершилась розстрілом воріт впритул від Руслана, та м’яч рикошетом полетів повз праву стійку.
 
На 62-й хвилині Кенийз міг оформити хет-трик, коли метрів із дев’ятнадцяти цілив у дальній лівий кут. Молнар стрибав, та не дістав і на його щастя м’яч полетів у сантиметрах поруч із стійкою. Після цього спрацювало правило про незабитий гол. Здавалось нескладний для захисту простріл із лівого флангу від Івана Фізера. Глінка намагався винести на кутовий зправа, та м’яч не долетів навіть до стійки й влетів у кут брами Ерфана. Віталій був неготовий до такого «подарунку» від партнера й змушений вийняти вдруге – 2:2.
 
Змінити ще раз рахунок на свою користь у жодної з команд не вистачило ні сил ні часу, тому бойова нічия з лідером стала справжнім подарунком для Сергія Зозулі й першою втратою залікових балів для «Севлюша». І це перед головною битвою титанів першого кола, та мабуть і всьго чемпіонату загалом (з огляду на те, що на виїзді), проти «Бужори» в Іршаві. Полянцям теж не до святкування, бо на своїй арені в цей же день, у неділю 25-го червня, матимуть дуже грізний молодіжний колектив із Рахова, навіть мінімальна перемога над яким стала б дуже почесною й приємною для їх фанів.
 
 
Арбітр – Вячеслав Бородайчук
Асистенти – Сергій Рущак та Олександр Рошко
Делегат ФФЗ – Віктор Шварц
 
18 червня, м. Виноградів, стадіон «Юність», ясно та спекотно, 300 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Поляна» – 2:2 (1:1)
 
Голи: Кенийз, 32, 54 – Чечер, 18, Глінка, 69 (автогол).
 
«Севлюш»: Віталій Ерфан, Петро Монда, Юрій Глінка, Валентин Віщак, Богдан Боднарюк (Іван Микулюк, 27), Євген Мокар, Євген Дубровка, Владислав Шегда (Руслан Шуба, 47), Віктор Микулюк, Сергій Яцкулинець, Андріан Кенийз.
Запасні: Іван Марущинець, Мирослав Ломага, Михайло Шуба, Себастьян Феєр, Едгар Олашин, Євген Васильняк.
тренери – Петро Котубей та Юрій Чонка.
 
«Поляна»: Дмитро Молнар, Мирослав Сичик, Євген Цанько, Максим Бочко, Михайло Фалес, Іван Фізер, Віктор Кеменяш (Дмитро Куля, 69), Юрій Чечер (Павло Шелельо, 61), Владислав Роман, Василь Фізер, Вадим Сокирко.
Запасні: Михайло Фількорн, Вадим Стеблей, Мирослав Молнар, Ярослав Пятак.
тренер – Сергій Зозуля.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1559 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: