Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Наші Легіонери: Кополовець та Микуляк виходять у старті
12:30
Наші Легіонери: Кополовець та Микуляк виходять у старті
Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Угорщина:

5 травня


"Ньїредхаза" продовжує не вигравати (5 матчів поспіль), але наближатися до забезпечення місця у Вищому дивізіоні на наступний сезон, а Володимир Овсієнко продовжує перебувати на лаві запасних. В черговому матчі лідер ліги поступився "Солноку" в гостях з рахунком 0-1. Якщо наявний відрив від третього місця (11 очок) збережеться й після наступного туру, то "Ньїредхаза" достроково забезпечить собі вихід у Вищий дивізіон.

Володимир Корнутяк та Роберт Молнар відіграли повний матч проти "Бекешчаби". Після програшу з рахунком 1-2 "Кішварда" вперше за довгий час опинилася в зоні вильоту, пропустивши на 13-те місце "Цеґлед" Дениса Ребрика, який переміг в гостях "Балмазуйварош" з рахунком 1-0. Ребрик вкотре поспіль не потрапив у заявку.

12 травня

Золтан Сільваши провів на лаві запасних матч в гостях проти команди "Печ". "Мезьоковезд" поступився з рахунком 1-2 і за два тури до кінця першості відстає від рятівного 14-го місця вже на 5 очок.

В Другому дивізіоні "Ньїредхаза" все ще не забезпечила собі вихід до Вищого дивізіону, не вигравши шостий матч поспіль. Матч проти "Сіофока" закінчився внічию 2-2, Володимир Овсієнко провів його на лаві запасних. За три тури до кінця третя команда ліги відстає від "Ньїредхази" на 9 очок.

"Кішварда", за яку повний матч провели Володимир Корнутяк та Роберт Молнар, поступилася "Вашашу" в гостях з рахунком 1-4. Корнутяк грав в центрі поля, став автором асисту та отримав жовту картку. Скоріш за все, саме між "Кішвардою" та "Цеґледом" розгорнеться боротьба за право залишитися в Першому дивізіоні, адже дві останні команди ліги вже не мають шансів врятуватися.

Білорусь:

ФК "Слуцьк" є однією з найбільш українізованих команд, що і підтвердив поєдинок з брестським "Динамо".

У основі господарів вийшли п’ятеро наших земляків: Олександр Жданов, Вадим Мілько, Владислав Микуляк, Андрій Яковлєв та Денис Голайдо. Саме українці стали самими активними учасниками матчу і саме вони створювали небезпечні моменти біля воріт "Динамо". Проте, забити їм не вдалося. Гол на рахунку білоруса Глебко, але гольову йому віддавав Микуляк. 1:0 і "Слуцьк" покращує турнірне становище, піднімаючись в середину турнірної таблиці.

У матчі мінського "Динамо" і "Белшини" в скаді бобруйської команди вийшло троє українців: Артем Бобух, Михайло Кополовець та Сергій Ференчак.

Останній, попри поразку 1:4, став героєм у складі своєї команди. Вже на третій хвилині зустрічі, намагаючись завадити супернику забити гол, Сергій отримав розсічену травму голови (гол таки зарахували), але матч продовжив. Під завісу першого тайму він виконав чудовий удар зі штрафного, підсумком якого став гол.

Команди пішли на перерву за рахунку 1:1. Щоправда вже на початку другого тайму Ференчака замінили, у нього діагностований струс головного мозку.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 830 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: