Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Наші легіонери: Білорусь, Угорщина
14:38
Наші легіонери: Білорусь, Угорщина
Пропонуємо до Вашої уваги цікаву рубрику про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Пропонуємо до Вашої уваги цікаву рубрику про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Угорщина:

14 квітня

"Ньїредхаза" поступилася на власному стадіоні "Шопрону", який веде боротьбу за виживання, з рахунком 0-1. Ця поразка стала першою для команди в лізі з середини листопада і першою на власному стадіоні в цьому ж турнірі з середини жовтня. Попри невдалий результат, команда Володимира Овсієнка, який залишився на лаві запасних, продовжує впевненео очолювати турнірну таблицю Другого дивізіону.

Володимир Корнутяк та Роберт Молнар відіграли повний матч в гостях проти "Козарміслени". Корнутяк запам'ятався потужним ударом здалеку, який відбив воротар, а Молнар - лише жовтою карткою. Поразка з рахунком 1-3 залишила "Кішварду" на 12-му місці.

30 березня

Золтан Сільваши залишився на лаві запасних в матчі "Мезьоковезду" проти "Гонведа", який його команда виграла з рахунком 1-0 і залишила "зону вильоту".

Цього тижня ми мали змогу зрозуміти, наскільки велика відстань між двома кращими дивізіонами чемпіонату Угорщини. В матчі 1/4 фіналу Кубку беззаперечний лідер Вищого дивізіону "Дебрецен" розтрощив на власному полі беззаперечного лідера Другого "Ньїредхазу" з рахунком 6-1.

Ворота гостей захищав Володимир Овсієнко, якого можна звинуватити в двох голах, другому та третьому. В першому випадку він відбив м'яч прямо на нападника господарів, і той влучив в руку захиснику, що призвело до пенальті. А в другому Володимир пропустив під рукою нескладний та не сильний удар. Натомість, на його рахунку кілька вражаючих сейвів, після одного з них захисники не підстрахували, і нападник добив м'яча у ворота. "Ньїредхаза" вилетіла з розіграшу Кубку.

А в матчі ліги команда Овсієнка впевнено перемогла на власному стадіоні "Залаегерсег" з рахунком 3-0. Овсієнко знову провів на полі повний матч, і цього разу йому довелося брати лише два удари, та й ті були нескладними. Після цієї перемоги відрив від другої команди ліги складає 8 очок, а від третьої - 12.

"Кішварда" зіграла в гостях внічию з "Татабаньєю" (1-1). Володимир Корнутяк та Роберт Молнар відіграли повний матч. "Кісварда" йде 11-ою.

24 березня

Золтан Сільваши не потрапив в заявку "Мезьоковезду" на матч в гостях проти "Академії Пушкаша", який його команда програла з рахунком 0-4. "Мезьоковезд" посідає 13-те місце.

В Другому дивізіоні Володимир Овсієнко вперше в сезоні захищав ворота "Ньїредхази" в матчі ліги, вдома проти аутсайдера "Татабаньї". Сталося це через хворобу основного воротаря. Лідер ліги переміг з рахунком 2-0 і зберіг відстань в 8 та 10 очок від другого та третього місця відповідно. Овсієнко нудьгував протягом 90-та хвилин, адже гості не завдали жодного небезпечного удару в отвір його воріт.

Володимир Корнутяк повернувся до стартового складу "Кішварди" на матч в гостях з одним з лідерів "Сіофоком" та відіграв повний матч в центрі захисту. Відіграв загалом невдало, адже протягом матчу повна перевага була на боці господарів, які створили чимало небезпечних моментів і мали змогу забити щонайменше 4-5 м'ячів, хоча й задовольнилися двома з пенальті. Роберт Молнар вийшов на заміну на 79-ій хвилині. "Кішварда" продовжує вести боротьбу за виживання.


Білорусь:

16 квітня

Більшість матчів 3-го туру через матчі Кубка проводилися в п’ятницю.

"Мінськ" приймав "Слуцьк". В стартових складах команд на поле вийшли шестеро українців. У господарів: Валерій Куценко (відіграв 88 хвилин) і Дмитро Коркішко, а у гостей: Олександр Жданов, Вадим Мілько, Владислав Микуляк та Денис Голайдо (відіграв 45 хвилин). Господарі перемогли 1:0, а українці в протокол матчу потрапили у графу попередження. В середині другого тайму жовту отримав Мілько, а під завершення поєдинку Андрій Яковлєв, який з’явився на полі одразу по перерві.

"Белшина" - "Динамо" Брест. Одразу четверо українців прийняли участь у цій історичній зустрічі. Чому історичній? Тому що, "Белшина" повторила свою найбільшу перемогу, а "Динамо" зазнало найбільш розгромної поразки у історії. 7:0 – з таким рахунком завершився поєдинок. Перший гол забив Ярослав Богунов, який став ледь не головною дієвою особою зустрічі. Гол, потім заробив вилученя для суперника, який ударив українця головою, після чого почалася штовханина і ще один динамівець вирішив вдарити Богунова – так гостей залишилось тільки дев’ятеро. Зазначимо, що перший удар відбувся в межах штрафного, і відповідно був призначений пенальті, який і реалізували господарі. Третій гол на рахунку Сергія Ференчака, якому вдався прекрасний удар у дев’ятку. Крім того, усі 90 хвилин відіграв центрбек "Белшини" Артем Бобух, а Михайло Кополовець вийшов на 35-ій хвилині, замінивши Богунова.

10 квітня

"Белшина" на виїзді грала з "Торпедо-БелАЗ". В центрі оборони гостей вийшов Артем Бобух, а у нападі – Михайло Кополовець. Однак, останній не дограв навіть перший тайм до кінця. Причина – голкіпер команди з Бобруйська. Він висловив своє незадоволення тим, що арбітр зарахував гол, і штовхнув його. Як наслідок, пряма червона, а запасний кіпер вийшов саме замість Михайла, який старався відзначить, але не вийшло.

Одразу шестеро українців опинилися в стартовому складі своїх команд у матчі між "Слуцьком" та солігорським "Шахтарем" - по три у кожній команді. У "Слуцька": Олександр Жданов, Вадим Мілько та Денис Голайдо, а у "гірників": Артем Старгородський, Ілля Галюза та Олексій Тупчій. Сильнішими у цій зустрічі виявилися гості, які перемогли з мінімальним рахунком. Після подачі кутового Старгородським його партнер проштовхнув круглого у сітку воріт. Сталося це в дебюті другого тайму – на 48 хвилині. Невдовзі після цього наставники почали проводити заміни. Поле залишив Вадим Мілько, а його місце зайняв Владислав Микуляк. В середині другого тайму на поле у господарів вийшов Андрій Яковлєв, а вже за десять хвилин у боротьбі за м’яч травмував Олексія Тупчого (попередження на 30 хв), якого на швидкій відправили до лікарні з травмою коліна. Сталося це на 83-ій хвилині, а трохи раніше був замінений Ілля Галюза.


2 квітня

У матчі "Гомель" - "Белшина" зі стартових хвилин вийшли п’ятеро українців. Дмитро Невмивака (попередження за зрив перспективної атаки) і В’ячеслав Сердюк у господарів, а у гостей: Михайло Кополовець, Артем Бобух і Сергій Ференчак (провів 76 хвилин). В другому таймі до тріо долучився Ярослав Богунов, який і став автором єдиного голу у складі гостей. Гра завершилася з рахунком 3:1.

Святкував перемогу (1:0 над "Нєманом") і новачок еліти ФК "Слуцк", в складі якого знайшлося місце для Олександра Жданова, Дениса Голайдо і Вадима Мілько, до яких в середині другого тайму приєднався Владислав Микуляк, а ось Андрія Яковлєва не було навіть у заявці.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1048 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: