Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Наші легіонери: "Гуменне" Землін
12:54
Наші легіонери: "Гуменне" Землін
В Словаччині ігри на різних рівнях чемпіонатів йдуть повним ходом.

В Словаччині ігри на різних рівнях чемпіонатів йдуть повним ходом.

Черговий 21 тур команда з Собранців провела в гостях у «Спартака» Меджев. І напривеликий жаль, не змогла здобути бодай один заліковий бал. Відтак, підсумковий результат - 2:1. Олег Калабай провів весь матч на полі.

Ще один закарпатець Ігор Ловска, який добре відомий закарпатським любителям футболу по виступам за ФК «Говерлу» (ОСК «Закарпаття») U-19 та дублюючий склад, а також за ФК «Ужгород», ФК «Середнє» та ФК «Поляна» в обласних змаганнях, починаючи з другого кола (тобто з березня цього року) виступає за словацьку команду з третьої по рангу ліги, східної зони, ФК «Гуменне». За цей короткий період йому вже вдалося прийняти участь у п’ятьох матчах.

У першому своєму матчі він відразу ж потрапив до стартового складу, і зіграв на полі 70 хвилині, а його команда розгромила вдома «Требішов» - 6:0.

В наступній виїзній грі з «Попрадом» він залишився на лаві запасних і з’явився на 64 хвилині, та до його виходу «Гуменне» встигло пропустити 2 голи і до кінця матчу рахунок не змінився.

У 18 турі на домашньому стадіоні їм протистояла «Кремнічка», Ігор знову з’явився на 65 хвилині матчу при рахунку 3:0, до кінця зустрічі команди лиш обмінялися голами. А вже в наступному матчі, Ловска став учасником сенсації, так як «Гуменному» вдалося вирвати перемогу на виїзді у лідера цієї ліги «Дольні» Кубін, граючи більшу половину гри в меншості. В такій важливій грі тренер випустив його тільки на завершальні п’ять хвилин. Чергову гру вдома ще з одним фаворитом ліги «Ружіною», яка йде на другому місці, Ігор розпочав в старті і був замінений на 77 хвилині.

Ужгородець не зміг відзначитися, як в принципі і всі інші гравці в цій зустрічі, оскільки матч завершився нульовою нічиєю. Наразі «Гуменне» займає 5-7 місця маючи в активі 31 бал, відстаючи від першого і другого місця на 11 та 9 балів відповідно. Варто зазначити, що Ігор грає в команді пліч-о-пліч з відомим ветераном українського футболу Русланом Любарським, який більшу частину своєї кар’єри пограв якраз у Словацьких лігах. Також у своєму послужному списку сорокарічний футболіст має виступи за такі клуби як «Маккабі» (Нетанія), «Спарта» (Прага), «Металлург» (Запоріжжя) і ось уже 6 років, з невеликою перервою на один сезон в Земпліні, грає за «Гуменне».

Тарас Галушка

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1209 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: