Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Наші легіонери: Угорщина, Словаччина, Білорусь
11:31
Наші легіонери: Угорщина, Словаччина, Білорусь
Пропонуємо до Вашої уваги чергову порції інформації про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Пропонуємо до Вашої уваги чергову порції інформації про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Словаччина, 19 травня

«Футура» Гуменне – «Татран» Пряшів (B) 3:0. На минулому тижні один із закарпатських легіонерів на словацькій землі провів досить вдалий матч. Ігор Ловска (на фото) вийшов в стартовому складі в домашньому матчі свого Гуменного із пряшівським Татраном. Вже з самого початку поєдинку господарі поля почали радувати своєю грою місцевих глядачів. Перший шанс забити мав якраз Ігор, але після його удару воротар Пряшова Деніс Барат відбив шкіряного на кутовий. Згодом після цього господарі відкрили рахунок у матчі, це Марек Міхок віддав гольову передачу на Саніслава Карная. А вже на 45 хвилині вже сам Міхок після подачі з кута поля підхопив м’яч на лінії шістнадцятки і потужно пробив, збільшивши первагу Футури до 2:0.

В другому таймі пряшівчани прибавили в грі і вже почали створювати небезпечні моменти біля чужих воріт. Гуменне несли загрозу воротам гостей переважно із стандартів. Вже ближче до завершення матчу хороший момент використав український легіонер Ловка, побачивши що воротар вийшов далеко з воріт наважився на удар метрів з 45 і встановив кінцевий результат матчу 3:0.

Угорщина, 19 травня

"Мезьоковезд" зіграв внічию з "Відеотоном" на власному полі з рахунком 1-1 і за тур до кінця першості вилетів в Другий дивізіон. Золтан Сільваши не потрапив в заявку.

А в Другому дивізіоні "Ньїредхаза" Володимира Овсієнка (провів матч на лаві запасних) нарешті офіційно забезпечила собі вихід до Першого завдяки перемозі над "Кішвардою" Володимира Корнутяка та Роберта Молнара з рахунком 1-0 (обидва відіграли повний матч, Молнар отримав жовту картку). "Цеґлед" Дениса Ребрика (вийшов на заміну на 82-ій хвилині і встиг отримати жовту картку) також програв, тому боротьба між двома "українськими" командами за право залишитися в лізі триватиме до останнього туру. Цікаво, що за два тижні, в останньому турі, "Кішварда" прийматиме "Цеґлед".

Білорусь, 19 травня

"Торпедо-БелАЗ" приймало "Слуцьк". Місце в центрі оборони "автозаводців" зайняв Сергій Мельник, його одноклубник Руслан Івашко був у заявці, але на поле так і не вийшов. У гостей зі страту грали тільки Вадим Мілько та Олександр Жданов. Олександр наприкінці першого тайму програв верхову боротьбу після подачі зі штрафного, і як наслідок "Слуцьк" вперше пропустив. Одразу ж після голу, ще до перерви, на полі з’явився Андрій Яковлєв, що і не дивно, адже потрібно було відіграватися. Та "Слуцьк" пропустив ще двічі і тільки після того зумів забити – гол на рахунку Вадима Мілька (83 хв), але вже за хвилину рахунок став 4:1 і вже не змінився до фінального свистка. Додамо, що в середині другого тайму у складі гостей на поле вийшов ще один українець Владислав Микуляк.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1138 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: