Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Наші легіонери: Угорщина та Білорусь (ВІДЕО)
22:02
Наші легіонери: Угорщина та Білорусь (ВІДЕО)
Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Пропонуємо до Вашої уваги нову інформацію про закарпатських футболістів, які захищають честь закордонних команд.

Угорщина:

28 квітня


"Ньїредхаза" вже чотири матчі в лізі не знає смаку перемог. В черговому матчі команда Володимира Овсієнка зіграла внічию на власному стадіоні з "Д'їрмот" (2-2). Овсієнко провів матч на лаві запасних. Вже в наступному турі "Ньїредхаза" матиме змогу забезпечити собі вихід до Вищого дивізіону.

Володимир Корнутяк провів повний матч за "Кішварду". Його команда поступилася в гостях одному з лідерів "Дунауйварошу" з рахунком 0-1. "Кішварда" посідає 13-те місце, і відрив від зони вильоту становить лише два очки. Роберт Молнар провів цей матч на лаві запасних.

22 квітня

Золтан Сільваши провів матч проти "Дьошдьора" на лаві запасних. Матч закінчився поразкою "Мезьоковезду" з рахунком 0-1, команда посідає 14-те місце, випереджаючи суперника в "зоні вильоту" лише на одне очко.

Володимир Овсієнко також провів матч проти "Балмазуйвароша" (2-2) на лаві запасних. "Ньїредхаза" очолює турнірну таблицю Другого дивізіону з перевагою в вісім очок.

Володимир Корнутяк відіграв повний матч проти "Айки", Роберт Молнар залишився на лаві запасних. Нічия 0-0 залишила "Кішварду" на відстані трьох очок від "зони вильоту".

Білорусь:

29 квітня


"Українським" матчем можна вважати зустріч "Белшини" та "Слуцька". У поєдинку взяло участь дев’ятеро наших земляків (іноді стільки ж бере участь у матчах УПЛ).

У господарів вийшли у старті: Артем Бобух (попередження), Сергій Ференчак, Ярослав Богунов, а на останні 15 хвилин вийшов Михайло Кополовець. У гостей зі старту грали Олександр Жданов, Вадим Мілько, Андрій Яковлєв та Денис Голайдо (був замінений на 68-ій хвилині), а на заміну вийшов Владислав Микуляк.

Зустріч завершилася з рахунком 1:2. До всіх голів причетні українці. Господарі відкривали рахунок після скидки головою від Бобуха.

Гості ж відігралися завдяки голу Андрія Яковлєва, після подачі кутового Вадимом Мілько, який в подальшому і сам відзначився голом, ідеально виконавши штрафний удар. За підсумками туру Мілько також був включений до символічної збірної 5-го туру.

22 квітня

"Белшина", яка тиждень тому сама громила суперника, у звітному турі була бита на виїзді чемпіонами країни - БАТЕ. У складі гостей зі старту грали Артем Бобух, Сергій Ференчак та Ярослав Богунов. Однак тільки перший провів увесь матч. Ференчак був замінений на 76-ій хвилині, а Богунов на 69-ій, а замінив його Михайло Кополовець. У цьому матчі клас взяв своє 5:2 -перемога чемпіонів. "Гомель", у складі якого увесь матч провели В’ячеслав Сердюк та Дмитро Невмивака, приймав "Слуцьк", де зі старту грали: Олександр Жданов, Вадим Мілько, Денис Голайдо та Андрій Яковлєв.

Саме останній і став одним з найактивніших гравців у зустрічі він і бив сам. І створював моменти для партнерів, але ті не завжди встигали за ходом гри. У середині другого тайму на поле вийшов Владислав Микуляк (до цього був замінений Голайдо) і він одного разу загострив ситуацію, але також партнери не встигли замкнути передачу. Хоч і провів "Слуцьк" багато часу в атаці, але все ж не він святкував перемогу. Гомельці використали свій шанс і забили єдиний гол у матчі.




Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 881 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: