Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Не дотягнули до десятки (ФОТО)
21:09
Не дотягнули до десятки (ФОТО)
Іванівська команда не залишила мокрого місця від сусідів з Нового Давидкова.

Не дотягнули до десятки (ФОТО)
Від матчу в Іванівцях, попри значну відстань між командами в таблиці, очікувалась гостра боротьба за очки, адже це сусідське дербі. Та гості протримались всього дві хвилини, багато чого дозволяючи супернику біля своїх воріт.
 
Очевидно Ф. Медвідя були не в оптимальному складі – вони змушені були обходитись без Ороса, Мердеєва-молодшого, Мукомела, Човрія, Делегана. Тому стартовий склад у них був досить віковий: найстаршому Антону Лендєлу вже перевалило за 50 років, Медвідю та Кампову по 44, Кабацію – 41.
 
Колос з самого початку підтвердив свої амбіції вийти у цьому турі на перше місце (так як Ракошино пропускало цей тур). Вже на 3-ій хвилині Качур з правого краю переадресував в район одинадцяти метрів на Стеця - його удар воротар відбив, а на добивання Ковача вже не зміг зреагувати – 1:0.
 
За дві хвилини Качур знову обходить захисника на правому краї і віддає у центр на Ковача, який відкочує Пінджолі, Пазуханич справився з цим ударом. Гості відповіли напівмоментом після подачі кутового, Медвідь пробив головою, але не влучив у ворота. За мить Качур знову прострілює справа, Ковач замикав з трьох метрів, але дивом не влучив по м’ячу.
 
На 11-ій хвилині Пінджоля навісив зі штрафного з 27 метрів, Ільницький звільнився від опіки і влучно пробив головою – 2:0.
 
За десять хвилин Стець віддає на Качура, який уник офсайду і реалізував вихід один в один – 3:0.
 
У наступній атаці Бобик розстрілював ворота зліва з 15 метрів, голкіпер парирує. На 26-ій хвилині Качур на правому фланзі проскочив двох суперників та на вході у штрафну був збитий Кабацієм, як підсумок пенальті. Герц був точним – 4:0.
 
На 30-ій хвилині Медвідь навісив у карну зону, м’яч рикошетом від захисника дістається Луці, який не очікував цього і пробив з 12 метрів повз ворота. На 38-ій хвилині Клочанка подав зліва точно на Качура, який ефектно пробив головою та стійка врятувала новодавидківців від ще одного голу. Та вже перед самим свистком на перерву Кузьма у падінні пробив з 14 метрів у дальній кут – 5:0.
 
У другій половині зустрічі підопічні Качура намагались чинити опір супернику. Варга розпочинав гру у центрі захисту, однак згодом пішов на правий край півзахисту та це не допомогло.
 
На 64-ій хвилині Стець збільшує рахунок ударом з 17 метрів у ближній кут – 6:0.
 
При такій грі, мабуть кожен з гравців Іванівців хотів залишити свій автограф у воротах суперника. На 73-ій хвилині Качур чудовим пасом виводить Пінджолю до воріт і той пробиває Пазуханича – 7:0.
 
В одній з атак гостей Олексик віддав у штрафну на Гелмеці, удар якого з 12 метрів пройшов повз ворота. Ще в одному епізоді Яніс Качур пробив з 20 метрів, однак вище.
 
Завершили розгром гравці, які вийшли на заміну – Чечур виступив асистентом Савчинцю, який з декількох метрів розстріляв ворота – 8:0.
 
Впродовж другого тайму господарі забили ще два голи, однак із порушенням правил, тож арбітр їх не зарахував. Беззаперечна перемога Колоса з Іванівців піднімає їх на вершину турнірної таблиці, принаймні до наступного туру.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ілля Вовчанський, Сергій Рущак
Делегат матчу – Сергій Наскалов
 
ФК «Колос» Іванівці – ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково 8:0
 
Голи: Ковач, 3, Ільницький, 11, Качур, 21, Герц, 27 (пен.), Кузьма, 45, Стець, 64, Пінджоля, 73, Савчинець, 88.
 
Колос: Юрій Нагорнюк (Василь Гудивок, 65), Андрій Герц, Сергій Гичка, Юрій Стець (Віктор Савчинець, 73), Олександр Кузьма, Сергій Клочанка (Євген Кукрі, 73), Мирослав Ільницький, Михайло Ковач (Олександр Меденцій, 58), Сергій Бобик (Юрій Чечур, 65), Олександр Пінджоля (Юрій Русин, 79), Іван Качур (Олександр Чикаловський, 75).
Тренер – Андрій Герц.
 
Ф.Медвідя: Іван Пазуханич, Олександр Микуланинець, Едуард Варга, Сергій Кампов, Олександр Олексик, Євген Качур, Михайло Кабацій, Сергій Медвідь, Яніс Качур, Антон Лендєл, Василь Луця.
На заміну виходили: Степан Балог, Едгар Гелмеці, Олександр Кузьма.
Тренер – Василь Качур.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 756 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: