Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Не середня гра від «Середнього»
23:33
Не середня гра від «Середнього»
У неділю, 6 квітня, у Хусті відбувся перший поєдинок ¼ фіналу кубка області з футболу.

У неділю, 6 квітня, у Хусті відбувся перший поєдинок ¼ фіналу кубка області з футболу.

Зустрічались місцева команда «Оболонь» та ФК «Середнє».

Матч викликав чималу зацікавленість у городян, які прийшли підтримати рідний клуб у не зовсім сприятливу для футболу погоду. Ця твертьфінальна пара по праву вважалася битвою двох титанів, щоправда уже перший матч розподілив провідні та другорядні ролі. Перші 20 хвилин команди пристрілювались одна до одної, а тому біля воріт виникали лишень напівмоменти.

До гостроти дійшло на 23 хвилині поєдинку: Василь Пиняшко на лівому фланзі сконструював передачу в центр карного майданчика, де Василь Кручаниця в один дотик відправив круглого в правий верхній кут воріт – 0:1. Після забитого голу середнянці побігли вперед з подвійною силою, сподіваючись миттєво декласувати опонента. Чобо Кемень прориваючись у штрафну площу був зупинений недозволеним прийомом. Небезбечний стандарт і гірчичник для захисника. Проте рефері матчу Андрій Сімку думав інакше. Суперечливий епізод він проігнорував. «Середнє» з цього приводу сильно не знітилося і вже на 34 хвилині Євген Ференцик подвоїв рахунок. 8 номер вибіг на побачення з кіпером і не залишив тому жодного шансу. Не встиг врятувати ситуацію і захисник, який до кінця біг за м'ячем, але так і не зумів стати героєм епізоду.

Оболонці усвідомивши своє катастрофічне становище, побігли його реанімовувати. На 36 хвилині Віктор Микуляк віддав довгу верхову передачу на правий фланг Ігору Пилипу. М'яч знайшов свого адресата, проте той не впорався з прицілом. Удар лівою ногою не потурбував голкіпера «Середнього» Юрія Славіка. За таке марнування своїх моментів гості мали реальну нагоду покарати хустян. На 44 хвилині Василь Пиняшко, отримавши чудовий пас з правого флангу вийшов на вільний простір і завдав не сильного удару щічкою. Врятував ворота оболонський страж – Ярослав Бучок.

Початок другої половини пройшов під акомпонемент затяжних атак середнянців, які не дійшли до свого логічного завершення. А уже на 50 хвилині послідував потужний постріл з-за меж штрафної від півзахисника «Оболоні», але забракло точності. Трохи згодом, хустяни і зовсім насіли на ворота гостей оточивши штрафний майданчик. Здавалося гол у виконанні господарів не за горами. Особливо близькими до скорочення гандекапу оболонці були на 57 хвилині. Кутовий з правого флангу ніби сам знайшов голову одного з гравців хустської команди і лишень декілька сантиметрів відділили від забитого м'яча. В додаток, оболонці могли відзначитись ще бодай двічі: на 66 та 70 хвилинах, але дії захисників гостей були простими та надійними.

А «Середнє» тим часом не збиралось відкладати питання виходу в півфінал до наступного матчу. І підтвердили ці намагання третім забитим м'ячем. На 77 хвилині Пиняшко на пустому місці сам для себе створив гольовий момент. Увійшовши на швидкості у штрафний майданчик Василь без труднощів переграв кіпера оболонців. Так рахунок став 0:3. Останні ж хвилини були виключно за ФК «Середнє». Рахунок вже міг ставати непристойним. Тільки В'ячеслав Ковтан мав шанс оформити дубль за якісь декілька хвилин. Однак рандеву з «бідним» воротарем форвард начисто програв. Підсумковий результат – 0:3 і матч-відповідь стає формальністю.

ФК «Оболонь Хуст – ФК «Середнє» 0:3

Голи: Кручаниця 23 хв., Ференцик 34 хв., Пиняшко 77 хв.

ФК «Оболонь Хуст: Бучок, Фотан, Панця, Микуляк, Вайнраух, Браєр, Вурста, Пилип І. (Пилип В. 67 хв.), Мадяр, Росоха (Горба 58 хв.), Міллер

Тренер: Юрій Мовчан

ФК «Середнє»: Славік, Гулович, Шукаль, Лисаченко, Пахомов, Бандурович, Крьока, Пиняшко (Тищук 86 хв.), Кручаниця (Дудаш 70 хв.), Кемень, Ференцик (Ковтан 60 хв.)

Тренер: Вадим Дьордь
Олександр Курта

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 780 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: