Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Неочікувана нічия в Середньому
09:19
Неочікувана нічия в Середньому
Як і у першому колі, підопічні Вадима Дьордя не змогли переграти міцну команду з Виноградівщини.

Як і у першому колі, підопічні Вадима Дьордя не змогли переграти міцну команду з Виноградівщини.

Колективи підійшли до цієї зустрічі практично в однаковому настрої. «Петрово» впевнено розібралось із «Севлюшем», а «Середнє» підписало мирову з «Ф.Медвідя» на виїзді, тобто зберегло за собою третю позицію.

Матч обслуговував 19-річний арбітр Михайло Райда, який, до слова, дуже впевнено відсудив поєдинок.

Господарі поля з перших хвилин почали активно діяти попереду. Вже на третій хвилині потенційно небезпечний момент мали середнянці, але, після подачі Юрія Шукаля, шкіряний не знайшов нікого із партнерів по команді.

«Петрово» у стартові 15 хвилин часто фолило біля власного штрафного майданчика, чим ніяк не могли скористатись господарі.

Кожну атаку ФК «Середнє» намагалося завершити логічно, тобто пробити по воротам, але у них це не завжди виходило. Захисники вміло діяли у задній лінії, а досвідчений голкіпер Крашевський керував молодими партнерами і вселяв у них впевненість.

Були помітними постійні підключення «флангів» «Середнього» Івана Бандуровича, Василя Пиняшка та правого захисника Дениса Пахомова. Після одного з таких походів Денис подачею знайшов Василя Кручаницю, який переправив м’яча головою, але йому не вистачило декількох сантиметрів, аби «лобда» залетіла у сітку воріт.

На 28 хвилині матчу, після подачі кутового, Красношлик виграв боротьбу на «другому поверсі» і пробив головою по воротам, чим спричинив паніку біля воріт «Петрова», але захисники все ж змогли ліквідувати загрозу.

Одна з небагатьох атак петрівців увінчалась ударом у ствір воріт. Це в принципі усе, чим могли похвалитися в атаці гості у першому таймі.

Ближче до закінчення першої половини матчу господарі почали агресивніше діяти, чим зумовили багато непотрібних фолів. Під кінець гри середнянці збивались на банальні навіси, які не втілювалися в голи.

Все ж таки на останніх хвилинах матчу футболісти в зеленій формі мали нагоду відкрити рахунок – на лінії штрафного майданчика сфолили на Кручаниці. Здавалось би, 16 метрів – реальна нагода відкрити рахунок, маючи у своєму складі Красношлика, Шукаля та Бандуровича, які не раз реалізовували такі моменти. Але до м’яча підійшов захисник Володимир Витак, який не зміг пробити на виконання – вище воріт.

Із загальної картини випадали Шукаль, який грав не на своїй позиції, та Кручаниця. Справедлива нічия після першого тайму – 0:0.

Другий тайм активніше розпочали гості, вони намагалися короткими передачами переходити центр поля, але далі їх не пускали захисники команди з Ужгородщини.

Тренер «Середнього» вирішив щось змінити у грі своїх підопічних, випустивши двох братів Кеменів. І саме один з них, Чобо Кемень, мав реальну нагоду відкрити рахунок, але чи то брак майстерності, чи то нестача досвіду не дозволили реалізувати момент виходу практично віч-на-віч з голкіпером. Михайло Поп намагався активно діяти попереду, заробив небезпечний штрафний, який вкрай невдало виконали петрівці.

Вже на 75 хвилині матчу «Петрово» залишилось у меншості. За грубі дії проти Михайла Крьоки другу жовту отримав захисник гостей.

Після вилучення «Середнє» значно додало у грі, почали з’являтися нагоди для взяття воріт, в одній з яких Бандурович, стоячи спиною до воріт, не влучає у практично пусті ворота. Реальних нагод для взяття воріт обидві команди мали не надто багато. Як наслідок – нульова нічия, яка дарує надію Давидкову.

ФК «Середнє» - ФК «Петрово» - 0:0

Удари 10-8
Удари в площину 4-2
Кутові 6-2

«Середнє»: Славік - Витак, Пакош, Пахомов, Гулович – Крьока, Бандурович, Пиняшко, Красношлик (Кемень Г.) – Шукаль, Кручаниця (Кемень Ч.).

Запасні: Лісаченко, Кемень Ч., Кемень Г.

Яромир Лобода, Фото: Тарас Галушка






Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 776 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: