Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Неочікувана перемога юнаків Ужгорода (ФОТО)
20:16
Неочікувана перемога юнаків Ужгорода (ФОТО)
За відчутної переваги гостей, ужгородці зуміли здобути три очки.

Неочікувана перемога юнаків Ужгорода (ФОТО)
У концгазівської команди залишилась більшість основи з минулого сезону, який вони завершили на четвертому місці. Натомість в ужгородців з перших хвилин вийшов Ільчук, який часто залучається до ігор основи.

Підопічні Гливки переважали суперника у багатьох компонентах, особливо в кількості атак. Найактивніший у гостей Сергій Тичак пробивав часто і з різних позицій. Спочатку з 24 метрів він пробив вище, трохи згодом удар з 21 метру вже парирує воротар. Наступне загострення відбулось після подачі Федаки, Василь Качаєв пробивав головою, але не точно.

На 24-ій хвилині Іванов вивів Василя Качаєва до воріт, але форвард з 17 метрів б’є над рамкою. Під завершення першого тайму Тичак знову сильно приклався з 18 метрів, але вище. Ужгород лічені рази потурбував голкіпера гостей.

Та вже на 43-ій хвилині Шкірта подав стандарт, а Черевка пробивав з 8 метрів, але не точно. Через п’ять хвилин Василь Качаєв дає можливість Тичаку вийти на одного воротаря з лівого краю, але Сергій не влучив у дальній кут. За мить Василь Качаєв замикає головою подачу з корнера, але вище.

В середині тайму Ільчук довгою передачею запускає у прорив Куприча, який виходить на одного воротаря і перекидує його та Володимир Качаєв встигає вибити м’яч з воріт, але не далеко і Костик виносить у підкаті.

На 61-ій хвилині господарі взагалі зуміли вийти вперед. Це Куприч ідеально виконав штрафний, відправивши м’яч під перекладину – 1:0.

Вітязь йшов великими силами вперед та ні сил, ні часу їм не вистачило. А Куприч міг забити ще й вдруге, коли після пасу від Шевері пробив з 22 метрів та Костик впіймав.

Ужгород у важкому двобої з сусідами здобуває перші очки у цьому сезоні.
 
 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Вадим Запрутняк, Річард Готра
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Вітязь» Концгазо 1:0
 
Голи: Куприч, 61.
 
Ужгород: Антон Романко, Іван Ільчук, Іван Шкірта, Сергій Рущак, Валентин Ковлик, Сергій Курмаз, Юрій Чучвич, Роман Черевка, Василь Куприч, Іван Рацин, Василь Гарапко.
На заміну виходили: Ростислав Горох, Руслан Міцовда, Ростислав Микла, Максим Шеверя, Йосип Басараб, Максим Зубов.
Тренер – Микола Фанта.
 
Вітязь: Олександр Костик, Назар Зінчук, Юрій Лелекач, Володимир Качаєв, Олександр Іванов, Сергій Тичак, Ігор Булеца, Крістіан Федака, Василь Качаєв, Вадим Дуран, Євген Купар.
На заміну виходили: Олександр Адам, Михайло Сливка, Сергій Бабінкін, Дмитро Піцкевич, Микола Паламарчук, Крістіан Марина.
Тренер – Євген Гливка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 858 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: