Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Неочікуваний погром у Кінчеші
02:43
Неочікуваний погром у Кінчеші
На полі стадіону Кінчеш зустрічалися претенденти на срібні нагороди чемпіонату області західної зони.

На полі стадіону Кінчеш зустрічалися претенденти на срібні нагороди чемпіонату області західної зони.

Баранинці до звітного матчу випереджали Дідово на 2 пункти і ніхто й не думав ставити в цій грі на гостей. В першому колі між цими суперниками була зафіксована домашня перемога Дийди 2:1. Гості не могли розраховувати на гравців групи атаки Давіда, Барту та Кеменя. Баранинці через хворобу втратили Стегуру, нестача якого в центрі поля відчувалась. Натомість підсилення в лиці Бринька та Лазара не вплинуло позитивно на гру команди у сьогоднішньому матчі.

Вже зі старту поєдинку господарі намагались контролювати ситуацію на полі, будуючи атаки, яким не вистачало швидкості. Футболісти Дідова грали від оборони, і їхні не часті вилазки до чужих воріт закінчувалися нічим. Перший акцентований удар по воротам у матчі відбувся ближче до кінця першої двадцятихвилинки, коли після проникаючого пасу в штрафну Балажинець метрів з 10 стріляв по воротам та голкіпер Дийди зумів перевести шкіряного на кутовий.

А от вже через декілька хвилин стандарт з кута поля біля протилежних воріт став результативним, після подачі м’яч відскочив до Олександра Антала і той сильно пробив під перекладину. Майже стовідсоткова реалізація своїх моментів у першому таймі, дала змогу гостям піти на перерву ведучи у рахунку. У Баранинців не спостерігалось якихось злагоджених дій на чужій половині поля, до того ж і з дисципліною не все в порядку, єдину жовту картку дістав Балажинець за доводи арбітру в його не правоті. Так як м’яч після передач і рикошетів декілька разів попадав у руку захисникам Дийди, але постійні апеляції щодо призначення пенальті не мали ефекту, тому що рефері Шимон був іншої думки щодо цих епізодів.

В другому таймі практично нічого не змінилося: створити якісь передумови до голу давалося господарям дуже важко. Гості за допомогою тактики мілких фолів намагалися збити атакуючий темп суперника. Один з небагатьох реальних моментів не використав Соскида, коли після подачі х правого флангу на дальній стійці обробив м’яч і пробив під ближню стійку та воротар був на чеку. А в середині другої половини зустрічі здали нерви у Балажинця, який вкотре висловив невдоволення суддівством і за що побачив перед собою гірчичник, який був для нього вже другий у цьому матчі і він змушений був залишити свою команду у меншості.

Баранинці прагнули будь що забити бодай один гол, тому тренер Бисага постійно гнав їх вперед, по ходу матчу перейшовши на гру в три захисники. Одразу після вилучення, гості продовжували тримати оборону як і раніше, ніби нічого й не змінилось. Та згодом їхні контратаки мали вбивчу дію: на 72 хвилині Олександр Антал після закиду з центра поля втікає на побачення з Трофілом і переграє його оформлюючи дубль. Ще через шість хвилин Михайло Куцкір після передачі від партнера забиває в практично пусті ворота. Вже в додатковий час черговий провал оборони Баранинців призвів до виходу декількох нападників на самотнього воротаря і Куцкір встановлює остаточний розгромний рахунок у матчі 4:0.

Баранинці другу гру поспіль не можуть розпечатати ворота суперника і продовжують свою серію без перемог до чотирьох матчів. Команда з Дідова продовжує свою переможну розгромну серію 5:0, 1:6 і тепер 0:4 і піднімається на третю сходинку.


ФК "Баранинці" (Баранинці) – ФК "Дийдо" (Дідово) 0:4

Голи: О. Антал 21’, 72’, Куцкір 78’, 90’

Баранинці: Станіслав Трофіл, Степан Буксар, Павло Рудай, Олександр Пахомов, Ярослав Бринько, Рудольф Балажинець, Євген Лукяник, Андрій Лазар, Едуард Дзьоба, Володимир Браїла, Руслан Соскида.
Тренер: І. Бисага.

Дідово: Юрій Нагарнок, Володимир Головачко, Роланд Качов, Габор Егреші, Олександр Антал, Василь Кампов, Михайло Куцкір, Роланд Антал, Віктор Парада, Крістіан Антал, Андрій Орос.
Тренер: І. Гіді.

Галушка Тарас


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1111 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: