Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нервова перемога «Мункача» в Іршаві (ФОТО)
12:53
Нервова перемога «Мункача» в Іршаві (ФОТО)
Даний матч став важким і нервовим як для арбітражу, так і для футболістів та вболівальників обох команд.

Нервова перемога «Мункача» в Іршаві (ФОТО) «Бужора», яка до сьомого туру розжилася лише очком і замикає турнірну таблицю билася за рахунок характеру й морально-вольових якостей, а от гравці «Мункача», які перевершували господарів у швидкості, техніці та володінню м’ячем ніяк не могли реалізувати свої нагоди. Лише за першу половину зустрічі мінімум тричі мукачівці мали забивати, однак не судилося.

Хоча все-таки одного разу нападник «Мункача» Юрій Булеза забив після флангової передачі, однак за мить до цього лайнсмен зафіксував у гравця офсайд.

Згодом, Іван Качур виходив віч-на-віч з кіпером «Бужори», але пробив поруч зі стійкою воріт. Далі Юрій Булеза якимось дивом не влучає у ворота, пробиваючи головою з забійною дистанції. Мукачівці тринькали момент за моментом, згодом така гра неймовірно загострила матч. Адже ціна помилки могла коштувати осічкою як для одної, так і для іншої команди. Ця нервовість сповна вилилася на події в другій половині матчу.

Футбол у цей відрізок часу відійшов на другий план – з’ясовування стосунків між гравцями, кількаразові забігання на поле тренера господарів Олександра Дякулича, невдоволення публіки – все це вийшло на перший план. А в одному епізоді ексцентричний вболівальник «Бужори» і сам рванув на поле, щоб з допомогою кулаків провчити кіпера мукачівців як потрібно поводитися з його сином-гравцем «Бужори» на полі. Добре, що його вчасно зупинили самі ж гравці іршавського колективу, в противному випадку матч цілком ймовірно був би під загрозою зриву.

Іскрою для цього стала елементарна боротьба за м’яч у центрі поля між гравцями команд. Михайло Брич жорстко зустрів мукачівця, останній впав і ногою зачепив гравця «Бужори», а вже той дав волю рукам – як наслідок господарі залишилися в меншості. Після цього завівся тренер господарів, а за ним публіка на стадіоні. 

Через 10 хвилин після цього епізоду чергова атака гостей завершується голом – забиває Анатолій Нурієв. До цього відбулося швидке перехоплення мукачівцями м’яча у центрі поля, далі Анатолій втікає від захисників, по ходу обігрує кіпера та гравця «Бужори» і впритул розстрілює порожні ворота іршавчан. Як виявилося цей гол став єдиним у цьому непростому матчі.

Правда, господарі мали шанс врятуватися. Досвідчений півзахисник «Бужори» Іван Бровді взяв на себе гру й по лівому краю обіграв двох гравців «Мункача» й потужно пробив. Кіпер Юрій Андрушко, хоч і зреагував на постріл, однак, м’яч пробиває руки воротаря і вдаряється об стійку воріт і виходить за межі поля. Цей шанс був єдиним в активі господарів.

На 78-й хвилині знову стався епізод, який на кілька хвилин призвів до зупинки гри й вилучення вже в складі мукачівської команди. Юрій Андрушко не стримав емоцій у боротьбі за верховий м’яч з гравцем «Бужори» й вже після завершення епізоду штовхнув суперника. Знову загуділи трибуни стадіону, знову відбулося чергове забігання тренера іршавчан Дякулича, за яким на поле понеслися й кілька вболівальників. Після кількахвилинної заминки та ротацій в складі «Мункача» гра поновилася, та й тренер «Бужори» вже сидів на лаві запасних у присутності двох поліцейських.

Ось таке нервове завершення цього матчу в Іршаві та непроста вікторія мукачівської команди.


Арбітр: Андрій Сімку (Берегово);
Асистенти арбітра: Золтан Кота, Сергій Гецко (Берегово);
4-й арбітр: Роман Сенишин (Ужгород).
Інспектор ФФЗ: Йосип Шитєв (Ужгород)

Стадіон «Бужора» м. Іршава. Глядачів: 250. Температура: +25

«Бужора» (Іршава) - «Мункач» (Мукачево) – 0:1

Гол: Анатолій Нурієв, 65.
 
«Бужора»: Ігнатишин, Сухан, Глеба, Полюрканич, Бізіля, Бровді, Ільницький І., Симканич, Борзов, Брич М., Брич Ю (Козуб 73).
Запасні: Ільницький В., Боднар, Ломага, Стільник, Совтан.
Тренер: Олександр Дякулич.

«Мункач»: Андрушко, Кундрик, Міклош, Когутка, Трачук, Буда (Кривенько 80), Трухан (к) (Баятян 89), Русин (Хміль 54), Нурієв, Булеза (Пилип 86), Качур.
Тренер: Золтан Сільваші.

Попередження: Трухан 63.

Вилучення: М. Брич, 53 – Андрушко, 78.
Роман КУХАР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1180 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вася  
0
Люди блін та пишіть якось результати нормально
Написали перемога Мункача, а результат «Мункач» (Мукачево) – «Бужора» (Іршава) 0:1

الاسم *:
Email *:
كود *: