Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нервова та гаряча нічия між Нижнім Коропцем та Дерценом
13:30
Нервова та гаряча нічия між Нижнім Коропцем та Дерценом
24-го червня на сільському стадіоні в Нижньому Коропця домашня команда в рамках 10-го туру Першості Закарпаття приймала гостей із Дерцена.

Нервова та гаряча нічия між Нижнім Коропцем та Дерценом
Цей матч обіцяв бути максимально безкомпромісним та гарячим, адже на футбольному полі зійшлись команди сусідніх сіл, а мукачівські дербі завжди проходять нервово. Забігаючи на перед зазначу, що так воно і сталося. З турнірної точки зору Н.Коропець був фаворитом, адже займав 4-тє місце, натомість Дерцен був 6-ий.
 
З самого початку матчу територіальною перевагою заволоділи господарі і саме вони більше володіли м`ячем, однак перші гольові моменти створили гості. На 10-ій хвилині Михайло Лозинець чудовим пасом вивів на побачення з воротарем Коропця Кирила Кірініна, але останній не зміг переграти кіпера господарів. Через 2 хвилини фланговий півзахисник Дерцена Олександр Міклош вийшов на побачення з воротарем і реалізував цей момент, але асистент арбітра вказав на положення поза грою. Після цього моменти почали створювати футболісти Нижнього Коропця. В середині першого тайму Євген Сорока потужно пробиває з штрафного удару і м`яч з допомогою рикошету влучив у стійку воріт гостей. А на 34-ій хвилині футболісти Дерцена відкрили рахунок в матчі. Олександр Міклош з 25-ти метрів чудовим пострілом влучає прямо у дев`ятку воріт суперника. Гості цілком заслужено вийшли вперед. Команди пішли на перерву за переваги гостей.
 
Початок другого тайму активно провели господарі, вони так само як і в першому таймі відразу взяли м`яч під свій контроль, натомість футболісти Дерцена спокійно очікували чергової нагоди для контрвипаду. На 62-ій хвилині господарі змогли втілити свою перевагу у забитий м`яч. Валентин Смагін вдало зіграв на другому поверсі і головою відправив круглого в сітку воріт. За декілька хвилин гравець Коропця Михайло Трухан втратив стовідсотковий шанс забити гол, він з 8-ми метрів дивом не потрапив у ворота. А на 76-ій хвилині нападник Дерцена Михайло Лозинець був збитий у штрафному майданчику господарів, арбітр не вагаючись вказав на позначку. Вирок судді успішно виконав Олександр Міклош, який оформлює дубль у цьому матчі.
 
Нижній Коропець після цього пропущеного голу всіма силами побіг вперед, щоб забити гол. В ці хвилини на полі була неймовірно напружена атмосфера. Гравці обох команд не рідко вели себе по-хамськи по відношенню до арбітра матчу і кожен його свисток в будь-який бік активно протестували і відразу нападали на суддю. Однак потрібно відразу відзначити, що до рукоприкладства та бійки справа, слава Богу, не дійшла. Господарям все ж таки вдалось зрівняти рахунок в матчі. На 85-ій хвилині Віктор Гей вдало виконав штрафний удар з 20-ти метрів і приніс своїй команді нічию.
 
Як підсумок цілком справедливий результат 2:2 у грі, де господарі більше володіли м`ячем та територіальною перевагою, а гості чудово та небезпечно контратакували.

 
Арбітр: Дьордь Н.
Асистенти арбітра: Головей Е, Рогач Я.
Інспектор матчу: Жбора Г.
 
«Н.Коропець» - «Дерцен» 2:2
 
Голи: Міклош 34, 76 (пен.) – Смагін, 62, Гей, 85.
 
«Н.Коропець»: Моісеєнков Д, Сорока Є, Трухан М, Смагін В, Росул Е, Герцуцький О, Мкртичан Г, Бундаш Й, Олберт О, Киян А, Смагін В.
Запасні : Магоч В, Гей В, Йовбан І, Сабов В.
 
«Дерцен»: Безик М, Кікірін К, Піщальник Ю, Рипкович А, Обдирко Є, Афанасьєв А, Міклош О, Попович І, Міляник Р, Афанасьєв О, Лозинець М.
Запасні : Йовбак К, Петровці В, Нелелюк Р.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: