Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нервова звитяга "Бобовища" у Чопі
16:25
Нервова звитяга "Бобовища" у Чопі
Слідом за юнаками на гру вийшли старші склади.

Нервова звитяга
Матч обіцяв бути принциповим та насиченим на події. Забігаючи на перед зауважу, що так воно і було.
 
З перших хвилин матчу «Локомотив» взяв під свій контроль всі ділянки футбольного поля і показав, що саме він тут господар. Вже на 2-й хвилині перший момент: Павленко Антон небезпечно пробивав головою після навісу з правого флангу, але круглий пролетів трохи вище воріт. А на 6-й хвилині рахунок в матчі був відкритий. Той таки Павленко після чудового навісу від Кравчака Віталія переправив м’яч в сітку воріт Бобовища - 1:0.

Чи то Чоп розслабився, чи Бобовище взялось за голову, але починаючи з 15-ї хвилини ініціатива перейшла до гостей. А вже на 20-й хвилині паритет на табло було відновлено. Русин Олександр скористався провалом в центральній частині штрафного майданчику захистом господарів і без проблем завдав невідпорного удару по воротам Дитюка Володмира - 1:1.

З середини першого тайму гра вирівнялась. Напівмоменти виникали то в одної команди, то в іншої. Небезпечно з дальньої відстані, у складі Чопа, бив Микуланинець. Також активністю на фланзі відмічався крайній півзахисник Бобовищанців Бобик Сергій. Перший тайм так і підходив до свого логічного завершення при абсолютно рівній грі. Але на 39-й хвилині прикру помилку допустив один із захисників Чопа і Русин Олександр скористався цим. Він вибіг на побачення з кіпером «Локомотива» Дитюком Володимиром і пробив точно в сітку воріт противника. 1:2 на користь гостей, саме з таким рахунком завершився перший тайм.
 
У другому таймі також була здебільшого рівна гра. Крім того було багато боротьби. Близько 60-ї хвилини на полі почалась відверта рубка, гравці багато фолили та неодноразово проявляли грубощі, за всі ці прояви арбітр успішно карав дисциплінарними санкціями. Справжніх гольових моментів було обмаль, вся гра проходила в центральній частині футбольного поля.

Гарним організатором атак своїх партнерів був півзахисник Чопа Шимон Олександр. Він видав не одну чудову передачу на 20-30 метрів, але цим не користувались крайні півзахисники господарів. На останні 15 хвилин «Локомотив» перехопив всю ігрову ініціативу і побіг в навалу на ворота «Бобовища». Захисники гостей діяли на максимумі і успішно витримали цей масивний наступ господарів.
 
Як підсумок, важка та напружена перемога «Бобовища» з рахунком 1:2

.
Арбітри:Томаш Бабич
Асистенти арбітра: Рогач Ян, Річард Готра.
Інспектор: Маєревич Ярослав.
 
«Локомотив» Чоп – «Бобовище» Бобовище 1:2

Голи: Павленко, 6 - Русин, 20, 39.
 
«Локомотив» Чоп : Дитюк, Боднар, Кривяник, Варцаба, Кравчак, Шимон, Павліш І, Павліш А, Микуланинець, Балог, Павленко.
Запасні: Сівак, Дячук, Чоря.
 
«Бобовище» Бобовище : Підбареський, Лабшев, Вінтонюк, Бундаш, Шольц, Герц, Мідяник, Піндшоля, Бобик, Шольц, Русин.
Запасні : Харченко, Болдог, Машіка.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1063 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: