Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нервували, вилучались, і програли… (ВІДЕО)
21:32
Нервували, вилучались, і програли… (ВІДЕО)
Про те, як битва юнацьких титанів Західної зони, завершилась дуже нервово і трохи скандально, далі.

Нервували, вилучались, і програли… (ВІДЕО)
За цим безумовно центральним матчем 12-го туру уважно стежили не тільки фани Сільця й Бобовища, а й точно ще й із Нижнього Коропця та ще можливо навіть із Шишловців. Якщо базуватись на попередніх результатах колективів, то найбільш очікуваною тут мала б стати нічия. Не набагато меншою була ймовірність мінімальної звитяги господарів. Десь таке на полі приблизно й відбувалось. Юнацькі команди, на відміну від дорослих провели свій матч за трохи мокріших погодних умов, тому будь-які удари схвалювались не тільки тренерами, а й уболівальниками. Стартові хвилини трохи активніше провели гості, та тут шахматне правило «білі починають і перемагають» не спрацювало. Центр поля жодній із команд захопити так і не вдалось, тому звичне, особливо для виноробів, домінування довелось відкласти на наступні тури. Перша загроза була створена в «контр-респекті».
 
Добра метрах у сорока п’яти вигриз м’яч від Малешка й віддав по лівому флангу на Глебу. Тарас як «ніж крізь плавлений сирок» пройшов Меденці й наважився на удар із досить гострого кута, метрів із сімнадцяти, й спрямувавши круглого поруч із ближніми «дев’ять». І мабуть той Тарас із уже такої собі династії сучасних гравців (імені його прізвища) вважається й справді дуже добрим, бо партнери шукали його передачами й тому основні наступальні дії проходили саме зліва. У гостей навпаки трохи активнішим був правий фланг та центр нападу.
 
Одна з обрізок гостей на правому фланзі своєї потенційної атаки, недалеко від центрального кола, стала фатальною. Мішко перехопив м’яч і знову віддав на хід Глебі. Тарас цього разу обрав трохи інший маршрут, суттєво змістився до центру й трохи вперед, і віддав чудовий розрізний пас на Шпака. Іван виявився ще тим «орлом» перекинувши Деркача – 1:0. Після цього гра почала набувати більш жорсткого безкомпромісного характеру із зіткненнями, дрібним і середнім фолом і словесними гіркими перекиданнями з суперниками та арбітрами. Починаючи з 14-ї хвилини рефері видав цілу дюжину жовтих смужок, а трохи згодом запалив ще й червоне світло над майбутніми матчами окремих виконавців.
 
На 16-й хвилині Кормош виборов м’яч метрах в тридцяти п’яти від чужих воріт і коротко віддав по правому флангу на Шпака. Іван пройшов уперед і метрів із дев’ятнадцяти пробив повз ближній верхній кут. Через чотири хвилини Мучичка пробив із дальньої дистанції. Сабов був саме там і забрав. Ще через дві хвильки Глебу вивели на ударну позиції з меж карної зони, та Тарас пробив повз дальню стійку.
 
На 29-й хвилині Мішко вкинув із-за бокової лінії з лівого флангу на Семака, а Іван відав ще правіше на Кормоша. Михайло метрів із сімнадцяти влучив у рамку воріт, та Деркач парирував. Через дві хвилини Павликов заробив штрафний метрах у тридцяти восьми від чужих воріт, а Бобела пробив із стандарту поруч із ближньою стійкою.
 
У другому таймі, на початку якого знову активнішими були гості, на полі й поза ним було ще більш гамірно, з боротьбою на кожному клаптику «зеленого полотна». Першу нагоду знову створила команда в темній формі. Шпак на 39-й хвилині пройшов по правому флангу майже до кутового прапорця, змусив приземлитись на нижні півкулі Меденці, змістився в карну зону й відкинув під удар Добрі, та постріл тезки заблокували. Шпак міг додати та не встиг. Далі Микола ще й на рівному місці, не без «язичка – вражого брата», отримав «ред кард ту фейс» й залишив жовто-синіх у меншості. Гичка тільки махнув на захисника обома руками. Й одразу Глеба міг забити гол із лівого краю штрафного майданчика. Деркач зреагував.
 
Через три хвилини Бобела дальнім розрізним пасом виводив Павликова на воротаря, та Влад підкорегував м’яч лівою рукою й втратив можливість.
На 48-й хвилині Глеба здійснив слаломний прорив лівим флангом подолавши трьох опонентів і майже пів-поля. Останній із залишених із носом Жідов зачепив Тараса з заду і Котубей вказав на позначку. Сам постраждалий легенько влучив у лівий кут. Олександр не міг зреагувати руками й намагався витягнути ніжку до м’яча, та не дістав якийсь мізер і виймав із сітки – 2:0.
 
Павликов розіграв із центра назад на Бобелу і стрімголов понісся в чужу карну зону. Ярослав дальнім розрізним пасом вивів Владислава на воротаря і форвард перекинув Сабова в лівий кут – 1:2.
 
На 56-й хвилині Глеба видав ще одну бразильську самбу в чужій карній зоні, обігравши кількох опонентів і змусивши Деркача на фол. Його «мантії величність» знову показав на одинадцять метрів. Шпак пробив і цього разу інший із прізвищем роду пташиних в міні-футбольному стилі відбив ногою.
 
На 62-й хвилині Бобела подав із кутового з лівого флангу на дальню стійку на Кушніра, який головою пробив зовсім поруч. Через дві хвилини Шпак вибіг на ворота та знову не зумів переграти Деркача. Ще через такий же інтервал аналогічний шанс метрів із восьми втратив Глеба. А гол прийшов як «із космічної порожнечі». Гойс вкинув із-за бокової лінії з лівого флангу трохи назад на Бобелу, який пробив метрів із двадцяти восьми й парашутиком закинув Сабову за комірець – 2:2.
 
Та Глеба досить швидко, за хвилину до фінального свистка, повернув різницю до попередньої величини. Причому зробив він це ударом з-під Владислава в дальній правий кут – 3:2, і показав усю м’язову систему з підтекстом: «Пацики з «Дерцена» ми готуємось і до такого ж конкурентного матчу проти вас!».
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Степан Шуба та Юрій Яцкович
 
8 липня, с. Сільце, стадіон «Колос», хмарно, дощ, + 18 градусів, 55 глядачів
 
«Сільце» U 17 – «Бобовище» U 17 – 3:2 (1:0)
 
Голи: Шпак, 13, Глеба, 50, з пенальті, 70 – Павликов, 51, Бобела, 67.
 
«Сільце»: Олександр Сабов, Василь Мішко, Михайло Кормош, Михайло Повшик, Ярослав Жуков, Іван Шпак, Іван Кинів, Іван Добра. Дмитро Ваш, Сергій Дюкарєв, Тарас Глеба.
Запасні: Іван Семак, Іван Глушко, Богдан Сиксай, Іван Матіко, Михайло Сушанин, Михайло Химич.
тренер – Сергій Білан.
 
«Бобовище»: Олександр Деркач, Микола Меденці, Василь Скиба, Валентин Кушнір, Владислав Павликов, Євгеній Гойс, Ярослав Бобела, Петро Малешко, Олег Герц, Владислав Мучичка (Денис Гонак, 69), Іван Жідов.
Запасні: Михайло Свида, Віталій Петах.
тренер – Василь Гичка.
 
На 57-й хвилині Шпак не реалізував пенальті
 
Вилучення: Меденці, 41 (друга жовта),
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: