Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Невдала серія ФК "Ужгород" продовжується (ВІДЕО)
23:43
Невдала серія ФК "Ужгород" продовжується (ВІДЕО)
Тернополяни забили 4 “сухих” голи у ворота господарів поля.

Невдала серія ФК 16 листопада футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 21-му турі чемпіонату Другої ліги у виїзному поєдинку обіграв ФК "Ужгород" 0:4.

Рахунок може здатися оманливим, оскільки три з чотирьох голів тернополяни забили в самій кінцівці. Проте, глибоку кризу “городян” заперечувати не будемо, “Ужгород” програв вже шість матчів поспіль, в ході яких не зміг навіть просто забити гол.

“Ужгород” – “Нива” (Тернопіль) 0:4

Голи: Скакун (11), Проців (76), Кисленко (78), Гатала (90+3)
На 32 хвилині Машталір (Ужгород) не реалізував пенальті (воротар).

"Ужгород": Лютнянський, Пасічник, Шкіндер, Ковчар (Котьо 77), Федак (Селещук 46), Павленко (Дуран 69), Ряшко, Пуканич, Русин (Корольчук 46), Машталір, Ференцик (Масікевич 78)

В центральному матчі туру рівненський “Верес” вдома переміг житомирське “Полісся” – 2:1. Це дозволило “Ниві” наздогнати “Полісся”. В обох лідерів Другої ліги по 38 очок.



Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 646 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Yzh 2  
0
Коли Варзі покажуть на двері??? У цьому складі і при такому тренерові команді не місце навіть в аматорах. Не вірю, що Андріїв нічого не бачить і нічого не розуміє

2 Мікітос  
0
На стадіон ходять лиш папу чоловік, шо мають відношення до команди. Гри нема, а Варга то повний нуль, як тренер, і нічого плакати, шо не було часу готувати команду, бо призначили вчасно, перед сезоном! Лиш сліпі і жополизи не бачать, що гра гавно, добре шо Сельменський і Тарасюк не сказали шо гра рівна:) позоріще

1 Ваня84  
0
^)))команда непогано грає..шо ви там жополизи і сліпі:))Так нафіг женіть цих тренерів.Футболісти не готові- так ти їх набрав!! Вигнав дійсно тих шо грали би, а набрав своїх Мукачівців. Ужас! Журналісти бояться критикувати і хвалять цю гру! Відкрийте очі хотя би чи ходять вболівальники на стадіон!!не родичі, а вболівальники і от маєте всі відповіді.

الاسم *:
Email *:
كود *: