Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Невдалий камбек "Зірки" і переможний гол Товта
16:24
Невдалий камбек "Зірки" і переможний гол Товта
У завершальному матчі сезону зіркових вболівальники побачили багато голів, проте більшість влетіло у ворота господарів.

Невдалий камбек Перший з яких вже на 3-ій хвилині, коли до Валентина Павлика відскочив м’яч у штрафній і той розстріляв ворота зблизька – 0:1. 

За п’ять хвилин Павлик був дуже близьким до дубля, коли Дудаш вивів Валентина сам на сам, той обійшов воротаря та пробив засильно по пустим воротам і влучив у поперечку. Після цього ініціативу перебрали підопічні Пеци і проводили набіги на ворота Фанти та ударам Балажа та Войцеховського бракувало гостроти. А гості на 36-ій хвилині провели ще одну стрімку атаку – Кривка віддав направо на Міговка, той на швидкості увірвався у штрафну і віддав паралельно на Дудаша – 0:2.

У перерві тренер Зірки провів кілька замін, що мало позитивний вплив на їх гру і зовсім скоро принесло результат.

На 55-ій хвилині Дудаш вискочив один на один, але перекинув кіпера разом із воротами. На 63-ій хвилині ефектний прохід вдався 19-річному Вербовському лівим флангом, по ходу обігравши кількох гравців і знайшов передачею у штрафній Федака, який скоротив відставання – 1:2.

На 74-ій хвилині господарі оформили камбек, коли 17-річний Ларь, який активно увійшов у гру, прострілив справа, а Федак забив вдруге – 2:2.

Глядачі на трибунах очікували логічного продовження камбеку до перемоги і завершення сезону на мажорній ноті. Проте іншої думки щодо цього був ветеран Сокола 39-річний Роберт Товт, який вже у додатковий час потужним пострілом з 26 метрів вирішив долю цього матчу – 2:3. На початку минулого десятиліття Роберт радував такими голами місцевих фанатів, коли виступав за Середнє (2010 – 2013 роках), проте зараз змушений був їх засмутити. 

Кінчешська команда продовжує йти на другому місці у своїй групі і вже може розпочинати готуватися до складної гри з виноградівським Севлюшем.


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 2:3

Голи: Павлик, 3, Дудаш, 36, Товт, 90+2 – Федак, 63, 74.

Зірка: Анатолій Лагоцький, Юрій Коштура, Анатолій Лукачина, Юрій Чульба, Євген Синичка (Станіслав Костик, 46), Михайло Романко (Ростислав Фрінцко, 46), Деян Пеца (Любомир Вербовські, 46), Олександр Балаж, Владислав Войцеховський (Сергій Ларь, 68), Ярослав Костик (Юрій Федак, 46), Євген Матринець (Олександр Левкулич, 75). 

Сокіл: Віталій Фанта, Андрій Тороні (Томаш Надь, 76), Артем Пустовіт, Олександр Яхимець, Юрій Микульця (Давід Дьордяй, 65), Іван Корпош, Роберт Товт, Михайло Міговк, Павло Кривка, Валентин Павлик, Михайло Дудаш.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 358 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: