Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Невицьке знову мінімально поступається у рідних стінах
18:11
Невицьке знову мінімально поступається у рідних стінах
Футболісти із Невицького проводили третю гру поспіль на власному полі, однак перервати серію без перемог так і не зуміли.

Невицьке знову мінімально поступається у рідних стінах
Матч розпочався із розіграшу в центрі поля гравцями ФК «Невицький замок». Уже на 3-ій хвилині матчу вони могли відкривати рахунок у матчі, однак Арбузов, який був на добиванні м’яча пробив точно у голкіпера гостей. І тут спрацювало відоме футбольне правило: «Не забиваєш ти - …». На 7-ій хвилині, рахунок у матчі відкрив нападник гостей Ніцкулич. Давид поборовся із захисниками Невицького та в ближньому бою переграв Антала.

Після пропущеного голу, господарі більшими силами почали йти в атаку, однак щоразу отримували швидкі контри у відповідь. Одна з таких закінчилась другим пропущеним м’ячем. На 27 хвилині матчу Ніцкулич отримав м’яч на фланзі і пішов у прорив, а коли потрібно було віддати пас, то він це і зробив. М’яч отримав Корпош який в дотик пробив у дальній кут воріт Антала, 0:2, і здається, буде погром.
 
Однак, уже через 3 хвилини, господарі поля отримали шанс пробити штрафний із близької відстані. До м’яча підійшов Ганчак і чітко пробив у нижній кут воріт, без шансів для Тренича – 1:2.
 
Невиччани після забитого м’яча почали діяти ще більш відкрито, аби зрівняти рахунок у матчі, але знову наразились на швидку контратаку, після якої було призначено 11-метровий у ворота Антала. Рукою у власному штрафному зіграв захисник Лаба. Яхимець пішов виконувати вирок, однак переграти Юлія Антала не зумів, останній вгадав в який пробиватиме «сокол» і відбив удар.
 
Перший тайм так і завершився за рахунку 1:2 на користь гостей із Кінчеша. Другий тайм господарі поля розпочали набагато активніше. На 5-ій хвилині матчу нападник Невицького пробивав із гострого кута, але захисник встиг підставити ногу, після чого м’яч зрикошетив на кутовий. Ще через 10 хвилин Михайло Грошик віддав на хід Піясюку, який трохи не влучив у ворота перекидуючи голкіпера гостей. Господарі продовжували навалу на ворота Тренича, однак забити не могли. На 80-ій хвилині матчу після кутового удару Піясюк пробивав з другого поверху, однак Тренич відбив удар.
 
На 84-ій хвилині матчу «соколята» залишились в меншості. Глива отримав другий гірчичник у матчі, але через 6 хвилин, і в команді господарів сталось вилучення. Друге попередження за небезпечну гру отримав Барзак.
 
Гості витримали штурм власних воріт, завдяки чому і святкували перемогу 1:2.
 
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 1:2
 
Голи: Ніцкулич, 7, Корпош, 27 – Ганчак, 30.
 
Невицьке: Юлій Антал, Михайло Геці, Михайло Лаба, Іван Дудик, Владислав Хорошун, Олександр Ганчак, Сергій Арбузов, Максим Климпуш, Юрій Комарницький, Михайло Грошик, Юрій Піясюк.
Запасні: Михайло Бадюл, Дмитро Костелей, Микола Шукаль, Владислав Барзак, Віталій Диковець.
 
Сокіл: Владислав Тренич, Юрій Микульця, Давид Міцкулич, Олександр Яхимець, Василь Микульця, Ігор Сугоняк, Михайло Дранчак,Віктор Рабел, Владислав Михайлевський, Йосип Бароді,Іван Корпош.
Запасні: Ян Куберка, Дмитро Турега, Євген Грицкевич, Артем Цехмістров, Ярослав Фаринич, Демян Роман, Тарас Гога, Олександр Глива.
Тренер – Іван Криса.
 
Незабитий пенальті - Яхимець, 36.
 
Вилучення: Глива, 84 – Барзак, 90.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: