Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Невицький замок" громить "соколів"
09:42
"Невицький замок" громить "соколів"
У останньому турі сезону Першості області, ФК «Невицький замок» здолав кінчеський «Сокіл» з рахунком 3:0.

Статус останнього у цьогорічному сезоні 22-го туру поєдинку між невицькою командою та «Соколом» цілком можна назвати товариським. Турнірного значення це протистояння особливо вже немало. ФК «Сокіл» вище 8-ої сходинки у чемпіонаті вже не забрався б. А ФК «Невицький замок» претендує хіба на передостанню сходинку у турнірці. Імовірно, вмотивованішими виявилися саме господарі.

Перший тайм вийшов неоднозначним для обидвох команд. Гості намагалися атакувати через фланги, та вичавити з таких забігань вдавалося хіба стандарти, виконання яких залишає бажати кращого. Господарі у свою чергу постійно намагалися в дотик вивести 1 на 1 Галайду. Та пас часто або не доходив, або нападник затримувався у офсайді. Та, як не дивно, саме за такою схемою господарям і вдалося повести у рахунку. Галайда отримавши м’яч мало не в центрі поля, забіг до самісінької штрафної площі, звідки пробив точно у ствір воріт. 1:0.

Згодом гості теж створили кілька небезпечних нагод у першому таймі. Але удари по воротах Михайловського та Вароді не увінчалися успіхом.

У таймі другому, здалося що гості посилять натиск на суперника, володіючи територіальною перевагою. Та перевага ця була примарною. Вже на 49-ій хвилині гри Ганчак вибігаючи по флангу, отримав точну передачу від партнера. Таким чином Олександр залишив позаду всю лінію оборони «Сокола», та вийшовши на ударну позицію у штрафній суперника завдав невідпорного удару по воротах. 2:0.

На цьому господарі не закінчили. 6 хвилин потому ще одна швидкісна атака «Невицького» увінчалася успіхом. Стойка увійшовши до штрафної гостей віддав пас праворуч на Поковбу. Той підбігши до лінії воротарської площі пробив у ближній до себе кут воріт. 3:0.

Опісля, «соколи» зуміли трохи зорганізуватися. Атаки у виконанні гостей урізноманітнилися, запрацювали обидва фланги. Та з ударом по воротах у гостей не виходило. Вже на 70-ій хвилині Один із захисників господарів підіграв рукою у власній штрафній, борючись за м’яч. Тим самим привіз пенальті у власні ворота. Та і з цього стандарту забити гостям не вдалося. Після удару ліворуч кіпер у стрибку парирував удар перевівши м’яч на кутовий.

У підсумку, 3:0. Господарі святкують чи не найбільшу звитягу у сезоні, яка виводить їх з останнього місця на передостаннє. У свою чергу кінчеський колектив матиме чимало роботи у міжсезонні для аналізу помилок.
 

ФК «Невицький замок» - ФК «Сокіл» 3:0

Голи: Галайда 4, Ганчак 49, Поковба 55.

ФК «Невицький замок» (с. Невицьке): Галайда, Ільків, Гартман (Антал 68), Ганчак, Бутрик, Хорошун, Стойка, Костик, Поковба, Геці (Чекета 41), Арбузов (Мацунич 46)
Запасні: Данко, Лаба

ФК «Сокіл» (с. Кінчеш): Фанта (Тренич 71), Демян, Яхимець, Крупа, Микульця В. (Лобанов 59), Микульця Ю., Микович, Вароді, Гончаров (Турег 46), Михайловський, Глива
Запасні: Сугоняк, Росул, Мишанич, Маріаш, Фленько, Куберка

Попередження: Бутрик, Арбузов, Гартман, Костик – Михайловський, Яхимець
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 845 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: