Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Невицький замок" мінімально поступився "Бобовищу"
15:39
"Невицький замок" мінімально поступився "Бобовищу"
Невиччани знову поступились супернику із різницею в один м’яч.

У восьмому турі Західної зони чемпіонату Закарпаття, господарі поля «Невицький замок» приймав на своєму стадіоні гостей із Мукачівщини, одного з лідерів ліги команду «Бобовище». Гра обіцяла бути напруженою, адже мукачівці набрали непоганий хід, а невиччани в минулому турі перемогли кінчешський «Сокіл».
 
У перші хвилини матчу команди почали діяти на зустрічних курсах, атака на атаку. Однак гострішими все ж були гості. У перші десять хвилин матчу гравці «Бобовище» декілька разів загрожували воротам суперника, але безрезультатно. Найбільше працювали на атаку флангові гравці мукачівців, через яких і будувалась гра мукачівської команди.
 
Надалі ж гра дещо вирівнялася і команди зменшили обороти, лише інколи збільшуючи інтенсивність створювали напругу біля воріт суперника. Така неоднозначна гра була наслідком мінімальною кількістю небезпечних моментів.

На 35-й хвилині матчу гості отримали право на штрафний удар, після якого голкіпер господарів Жученко був змушений перевести м’яч на кутовий. З цього моменту гості, як то кажуть, витиснули максимум. Пішла подача на ближню штангу, звідки Герц переправив м’яч головою у сітку воріт – 0:1. Гості спробували ще забити до перерви, але марно, рахунок так і залишився 0:1 на їх користь.
 
По перерві господарі поля почали діяти активніше за суперника, після чого почали з’являтися напівмоменти. А на 54-й хвилині такий шанс і взагалі призвів до взяття воріт «Бобовища». Нападник «Невицького замку» Бадюл поборовся із захисником і потужно пробив у ближній кут, але голкіпер перевів м’яч за межі поля. Савко пішов подавати кутовий. Виконав передачу в штрафний майданчик, де після відскоку Ганчак сильно пробив без шансів для голкіпера гостей - 1:1.
 
Гра вирівнялась, а команди знову почали діяти на зустрічних курсах. Однак на 69-й хвилині матчу гості забили вдруге. Півзахисник господарів Піясюк почав обігрувати суперника в центрі поля та віддав пас назад, де м’яч перехопив Шольц. Роланд пробіг ще декілька метрів та пробив у нижній кут воріт Жученка – 1:2.
 
Згодом гості могли забити втретє, але м’яч по зрадницьки потрапив у стійку воріт. Кінцівка матчу виявилась дуже цікавою: господарі поля пішли в атаку, почавши грати в три захисники, а гості в свою чергу швидко вибігали в атаки. Однак рахунок матчу так і залишився 1:2 на користь Бобовища.

 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Бобовище» 1:2
 
Голи: Ганчак, 54 - Герц, 35, Роланд Шолц, 69.
 
Невицький замок: Борис Жученко, Олександр Поковба, Дмитро Костелей, Михайло Лаба, Констянтин Костик, Андрій Бутрик, Максим Климпуш, Олександр Ганчак, Євген Савко, Сергій Арбузов, Михайло Бадюл.
Запасні: Юрій Піясюк, Юлій Антал, Олександр Софілканич, Михайло Геці, Віталій Дуковець.
Тренер: Іван Матьовка.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Анатолій Рипкович, Олександр Бундаш, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Андрій Герц, Роман Мідянчик, Річард Шольц, Сергій Бобик, Олександр Пінджоля, Ігор Балаж.
На заміну виходили: Євген Машіка, Даніел Болдог, Євген Лаішев.
Тренер – Іван Ковач.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 936 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: