Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Невицький замок" розгромив гостей із Ракошина
09:47
"Невицький замок" розгромив гостей із Ракошина
Невиччани знову грали гру на рідному стадіоні, і будь-що хотіли перемогти.

Тим паче, що ця гра була не за 3, а за цілих 6 очок, оскільки перемога дозволяла б їм піднятися із останньої сходинки турнірної таблиці і опустити туди саме своїх суперників.
 
Розпочинали з центра поля господарі, невдало розігравши при цьому м’яч. Однак перехопивши його великими силами пішли в атаку, завершаючи це невдалими дальніми пострілами. Та все ж, натиск на ворота суперників приніс користь на 11-ій хвилині матчу. Лівий захиснк господарів Поковба видав крос на Климпуша, який одним дотиком прийняв м’яч, а іншим перекинув його через голкіпера - 1:0.

Гравці Невицького надалі продовжували тривожити голкіпера із Ракошина. На 16-ій хвилині лівий півзахисник господарів Хорошун, прийняв м’яч у штрафному майданчику, посадив на п’яту точку захисника та пробив у дальній кут воріт, без шансів для голкіпера - 2:0.
 
Гості намагались відповідати, але результату це не давало. Та все ж, під завісу тайму їм вдалось відзначитись забитим м’ячем. Данко не дуже добре влучив по м’ячу і той зрізався на гравця гостей Чайку, який переграв голкіпера невиччан Антала. Здавалося б, інтризі бути, але ні… На 45-ій хвилині арбітр матчу призначає пенальті у ворота гостей. Вирок виконав капітан Невицького замку Михайло Лаба, пробивши по пустих воротах суперника (голкіпер свідомо не стояв у рамці воріт, як своєрідна форма протесту проти неправильного призначеного 11-метрового). Перший тайм так і закінчився 3:1.
 
У другому таймі господарі продовжили йти вперед, аби забити ще. Вдалося їм це на 57-ій хвилині Климпуш вирізав передачу на Лабу, і той головою оформлює дубль у матчі. Після забитого м’яча, тренер господарів зробив декілька замін, освіживши атаку своєї команди. Піясюк отримав м’яч на швидкості і відразу віддав п’ятою на Ганчака, Олександру завадила забити стійка воріт.

Однак уже в наступній атаці, господарі збільшили перевагу у матчі. Свіжий Шукаль відпасував на Арбузова, а той з легкістю реалізував вихід віч-на-віч, пробивши поміж ніг голкіперу. А на 78-ій хвилині рахунок у матчі взагалі став 6:1. Ганчак прямим ударом з кутового забив у ворота гостей, чим присоромив їхнього стража воріт.
 
Команди продовжували грати на зустрічних курсах. А на 86-ій хвилині, Чорній, який вийшов на заміну заробив вилучення, отримавши другу жовту картку.
 
Матч так і завершився з рахунком 6:1. Ця перемога «витягнула» господарів з дна турнірної таблиці.
 
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Ракошино» – 6:1
 
Голи: Климпуш, 11, Хорошун, 16, Лаба, 45+1 (пен.), 57, Арбузов, 73, Ганчак, 78 – Чайка, 42.
 
Невицьке: Юлій Антал, Дмитро Костелей, Іван Дудик, Мирослав Данко, Олександр Поковба, Максим Климпуш (Піясюк, 65), Олександр Ганчак, Михайло Сличко( Шукаль, 63), Владислав Хорошун, Сергій Арбузов (Чорній, 70), Михайло Лаба.
Заміни: Михайло Бадюл, Михайло Геці, Руслан Ільків, Андрій Бутрик.
Тренер: Іван Матьовка.
 
Ракошино: Гегедош, Меденцій, Богович, Ремета, Кукрі, Морщук, Афанасьєв, Козел, Чайка, Кузьма, Курта.
Заміни: Ковбин, Андрейко, Чорней, Клочанко, Лендєл.
Тренер: Василь Коштура.
Вилучення: Чорній, 86.
Юрій Піясюк
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 847 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: