Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Невицький замок" розписав мирову із "Березним"
09:22
"Невицький замок" розписав мирову із "Березним"
6 травня, в рамках другого туру Першої ліги, Західної зони Чемпіонату Закарпаття, Невицький замок приймав у себе вдома гостей із Великого Березного.

Матч проходив у селі Кам’яниця. Уже з перших хвилин матчу ініціативу до своїх рук забрали номінальні господарі поля, раз-по-раз вибігаючи у швидкі контратаки. Згодом гра дещо вирівнялась. Гравці із Великого Березного подали декілька кутових ударів, але результату це не принесло.

На 20-й хвилині матчу правий захисник Невицького Іван Стойка пройшов по своєму фланзі, віддав пас в центр штрафного майданчику, але нападник невиччан не зумів пробити по воротах. Ще через декілька хвилин Максим Климпуш віддав у центр на Михайла Лабу, той пробив по воротах, але голкіпер зреагував на м’яч. Під завісу тайму гравці Невицького ще двічі пробивали з дальньої дистанції, але воротар гостей не дав забити собі гол.
 
У другому таймі команди почали більш рішуче діяти в атаці, граючи без центра поля. Гості тричі пробивали штрафний удар в близькості до штрафного майданчика, але жоден з них не загрожував воротам господарів.
 
У середині тайму емоції у гравців виплеснулись назовні. В одному з епізодів гравець господарів сфолив, а суперник підбіг до нього і вдарив. Цей момент суддя не залишив поза увагою і нагородив обох жовтими картками.
 
Через хвилин 10 ситуація дещо жорсткіша. Півзахисник «Невицького» Євген Савко вдарив ззаду суперника по ногам, а у відповідь отримав удар головою і у спину від двох гравців гостей. Суддя і в цьому моменті дав по жовтій карточці. В кінці матчу гості могли забити гол, але їх нападник потрапив у поперечину. В свою чергу, Невицьке також мало два шанси для взяття воріт, але відзначитись не зуміли.
 
Отож, "бойова" нічия 0:0, в прямому значенні цього слова, була зафіксована арбітрами матчу.

 
Арбітри: Гусев М., Сташко О., Зубільчак О.
Делегат – Головнич С.С.

ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Березний» (В.Березний) 0:0
 
ФК «Невицьке»: Юлій Антал, Іван Стойка, Іван Дудик, Мирослав Данко, Дмитро Костелей, Максим Климпуш, Констянтин Костик, Михайло Лаба, Ігор Мегела, Євген Савко, Юрій Піясюк.
Запасні: Михайло Геці, Олександр Ганчак, Владислав Калинич, Михайло Бадюл, Едуард Сиротін, Олександр Софілканич, Олександр Угрин.
 
ФК «Березний»: Любомир Шоляк, Василь Веселовський, Олександр Тацак, Олександр Сабов, Микола Словинський, Роман Кузьма, Віктор Шевченко, Юрій Сема, Анатолій Пеняк, Василь Мончак, Мирон Баник.
Запасні: Мар’ян Геник, Владислав Канюк, Русла Біганич, Назарій Половчак, Дмитро Готра.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 989 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: