Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Невицький замок" стартує із перемоги (ФОТО)
20:42
"Невицький замок" стартує із перемоги (ФОТО)
У гольовій перестрілці команда Івана Матьовки продемонструвала характер і вирвала перемогу.

Питання щодо участі невицької команди у Першій лізі залишалось відкритим тривалий час. За декілька днів до матчу команда підтвердила свою участь і до них у гості приїхали довжанці.

Невицьке, за винятком трьох гравців з сусідньої Кам’яниці, залишилось у незмінному складі. Боржава також зібрала свій оптимальний склад - Батрин, Каганець, Сурмач, Чумак та інші. 

Поєдинок проходив у рівній боротьбі, а забити першими вдалося господарям. І гол вийшов вкрай ефектним – Лаба прострілив з лівого краю, м’яч рикошетом дійшов до Рябчика, який сходу пробив з 15 метрів і поцілив у дальню дев’ятку – 1:0. 

Гості створили напівмомент після кутового, головою пробив Віктор Чумак, але в руки голкіпера. Значно небезпечнішим був аналогічний епізод біля протилежних воріт, удар головою від Лаби воротар з труднощами перевів над воротами.

На стартових хвилинах другого тайму гості завдяки індивідуальним діям свого лівого захисника зрівняли рахунок. Іван Роман здійснив рейд у чужу штрафну по ходу обійшовши трьох опонентів і пробив зблизька – 1:1.

На 50-ій хвилині Волонтир завдавав удару з восьми метрів та кіпер забрав. Боржавські гравці відповіли декількома пострілами з середньої відстані, але все мимо цілі. Велику активність демонстрував на своєму фланзі прудкий Сурмач, але отримавши ушкодження в середині тайму покинув поле.

На 66-ій хвилині Ковальчук пробив з 25 метрів, за гостей зіграла стійка. За дві хвилини Рябчик виконував стандарт в 27 метрах від воріт, м’яч рикошетом від стінки потрапляє до Ковальчука, який забиває з декількох метрів – 2:1.

За кілька хвилин Батрин зі штрафного з лівого краю цілить у ближній кут, Антал відбиває. На 74-ій хвилині Батрин проривається у штрафну, де був збитий воротарем, Гала призначає пенальті. Сам Михайло і реалізував вирок – 2:2.

Та за десять хвилин до завершення поєдинку невиччани втретє у цій грі виходять вперед. Волонтир чудовим розрізним пасом виводить Ковальчука сам на сам і Володимир оформлює дубль – 3:2.  

Вже на завершальних хвилинах гості отримали право пробити штрафний з 18 метрів по центру та Батрин пробив вище воріт.

Невицький замок порадував своїх вболівальників результативною грою і  стартує з вольової перемоги.


ФК «Невицький замок» (Оноківська ОТГ) – ФК «Боржава» (Довге) – 3:2 

Голи: Рябчик, 29, Ковальчук, 68, 80 – Роман, 48, М. Батрин, 74 (пен.).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 683 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: