Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Невицький замок" здобув першу перемогу в сезоні
11:25
"Невицький замок" здобув першу перемогу в сезоні
Вперше за сім ігор гравці із Невицького зуміли здобути три залікові пункти.

Матч між ФК «Сокіл» та ФК «Невицький замок» мав турнірне значення для обох команд, адже вони знаходяться в нижній частині таблиці, та ще й були сусідами за здобутими очками.
 
Після початку матчу, ініціативу на полі захопили гравці команди гостей. Вони не давали грати «соколам» у свій футбол. А на 8 хвилині матчу, гості вікрили рахунок у матчі. Відзначився Бутрик Андрій, який вдало зіграв у штрафному майданчику господарів та пробив повз голкіпера. Господарі поля намагались відігратись, вибиваючи м’яч вперед на своїх нападників, але у відповідь отримали результативну контратаку. На 15 хвилині матчі Климпуша Максима вивели віч-на-віч з голкіпером на ударну позицію і той не схибив, перекинувши м’яч через голкіпера. Здавалося, що зараз залетить ще декілька голів у ворота «Сокола». Однак лише здавалося. На 21 хвилині матчу, Сугоняк Ігор відзначився фантастичним ударом здалеку у дальній кут воріт Бориса Жученка. Інтрига відродилася, а господарі поля цілком захопили ініціативу. Упродовж наступних 5 хвилин, Борис Жученко двічі врятував команду Невицького від пропущеного голу. Але на 31 хвилині, як він не старався, та цього зробити не зумів. Віктор Рабел наніс потужний постріл з лінії штрфного, голкіпер відбив, але нападник був першим на добиванні, 2-2.
 
Після такого шоку, гості знову почали активніше грати і почали з’являтися моменти. Однак на 33 хвилині матчу, травму отримав капітан та захисник ФК «Невицький замок» Данко Мирослав, замість якого вийшов Савко Євген. На 35 хвилині матчу Бутрик Андрій пробив із 20-ти метрів, але потрапив у поперечину, ще через дві хвилини неввичани розіграли комбінацію на лівому фланзі, але трішки до м’яча не дотягнувся Бадюл Михайло, аби переправити м’яч у сітку. На 40 хв матчу півзахисник Невицького Піясюк Юрій зумів вирватись віч-на-віч з голкіпером після пасу від Лаби Михайла, але перекидуючи голкіпера не влучив трохи у ворота. В свою ж чергу, в цьому моменті, гравці обох команд отримали серйозні травми. І якщо півзахисник гостей гру продовжив, то голкіпер Кінчеша був замінений.
 
У другому таймі команди почали діяти на зустрічних курсах. У команд з’являлися напівмоменти, але до серйозного чогось не доходило. На 59 хвилині матчу на полі у складі Невицького з’явився Арбузов Сергій, замінивши Піясюка Юрія. А вже на 64 хвилині, гості знову вийшли вперед. Лівий захисник Невицького замку пробіг до чужого штрафного майданчику, віддав під удар Бутрику, який не роздумуючи поцілив у дальній кут. Після цього голу команди ще більш агресивніше почали діяти в атаці. Як ті, так і інші могли забивати ще як мінімум двічі. Невиччани декілька разів пробачали господарів виходами віч-на-віч, а кінчешські футболісти в свою чергу не влучали з декількох метрів головою.
 
На 88 хвилині матчу, у складі гостей на полі з’явився запасний голкіпер Антал Юлій, який став не у рамку воріт, а пішов грати центрфорварда, замінивши Бадюла Михайла. Відразу ж він міг забивати двічі, але був неточним. А на 93 хв матчу, швидка контратака гостей завершилась взяттям воріт суперника. Климпуш Максим пройшов по правому флангу, змістився під удар, але віддав пас на Арбузова Сергія, який в дотик переправив м’яч у сітку воріт.
 
Отож, 2-4 цілком закономірна перша перемога гостей із Невицького. Після матчу неввичани привітали свого голкіпера Жученка Бориса із народженням доньки.

 
ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – 2:4 
 
Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Андрій Крупа, Андрій Лобанов, Роман Демян, Олександр Яхимець, Віктор Рабел, Ігор Сугоняк, Олександр Гончаров, Йосип Вароді, Іван Корпош
Запасні: Василь Микульця, Ян Куберка, Євген Грицкевич, Артем Цехмістров, Михайло Дранчак, В’ячеслав Фленько, Віталій Микович, Владислав Тренич, Ярослав Фаринич.
Тренер – Іван Криса.
 
Невицьке: Борис Жученко, Олександр Поковба, Констянтин Костик, Мирослав Данко, Дмитро Костелей, Олександр Ганчак, Максим Климпуш, Михайло Лаба, Юрій Піясюк, Андрій Бутрик, Михайло Бадюл.
Запасні: Юлій Антал, Олександр Угрин, Василь Бабич, Михайло Геці, Євген Савко, Сергій Арбузов.
Тренер: Іван Матьовка.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1079 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: