Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Нічия на користь Динамо
07:15
Нічия на користь Динамо
За годину до початку гри в Ужгороді пройшов дощ, тому футболісти особливо ретельно вибирали бутси для гри.

За годину до початку гри в Ужгороді пройшов дощ, тому футболісти особливо ретельно вибирали бутси для гри.

Напередодні матчу обидві команди мали в своєму активі по 6 очок, але у підопічних Дмитруліна і Яшкіна була набагато краща різниця забитих і пропущених м'ячів, тому в цьому матчі їх влаштовувала і нічия. Але, звичайно, грала наша команда тільки на перемогу. Під час поєдинку команди, зокрема, воротарі, повинні були враховувати погодні умови, адже м'яч був слизьким. Особливо небезпечними в таких умовах ставали дальні удари. У перші хвилини суперники поперемінно володіли ініціативою, Кобель кілька разів вдало вступив у гру, але на 16-й хвилині не допоміг і він, коли СДЮСШОР скористались моментом, і динамівці пропустили перший гол на турнірі від Попші. Також вперше нашій команді довелося відіграватися по ходу зустрічі.

Деякий час позбутися ролі наздоганяючих киянам не вдавалося. Удари Зубкова і Апостолюка були неточними, Козак пробив в руки воротарю, а в інших випадках страхували захисники суперника. Але на 30-й хвилині наполегливість гостей була винагороджена: Зубков, який цього разу вийшов на вістрі атаки, отримав пас з глибини поля, увірвався в штрафний майданчик і точно пробив у дальній кут, зрівнявши рахунок. А вже в компенсований час динамівці отримали право на одинадцятиметровий удар, коли Назаркевич небезпечно ззаду атакував нашого гравця. Ярмоленко, який щоразу на турнірі грає на різних позиціях, а крім цього є ще й штатним пенальтистом, чітко реалізував вирок судді, вивівши свою команду вперед. З тим суперники й пішли на перерву.

Гол «у роздягальню» розлютив ужгородців, вони активно пішли вперед, але ближче, ніж до штрафної площі, кияни їх не підпускали. Але після однієї з стрімких атак знову на ударну позицію вийшов Попша і сильним ударом повз воротаря зрівняв рахунок. Наша команда гідно відповідала, але удари Апостолюка і Козака не досягали мети, а після навісу Бабана м'яч опустився зверху на сітку. Ще Єдинак ​​пробив головою вище воріт після подачі кутового. Словом, у другій половині тайму кияни відсунули гру від своїх воріт і більшість часу проводили в атаках.

В останні п'ять хвилин зустрічі нашій команді додалося проблем - другу жовту картку отримав лівий захисник Дубінчак. Але навіть у меншості динамівці намагалися контролювати м'яч і загрожували воротам ужгородців. Ледь не забив Козак, але трохи не влучив у рамкуворіт.

22-е серпня у «Динамо» U-17 на турнірі вихідний, а 23-го вони відбудеться фінальний поєдинок. Суперником киян буде київська ДЮСШ-15.

- Сьогодні ми грали з господарями турніру, тому матч вийшов складним і напруженим, - сказав після гри Артем Яшкін. - Ми не грали на нічию, незважаючи на те, що цей результат нас влаштовував. Налаштовували хлопців на перемогу, вказали сильні і слабкі сторони СДЮСШОР-98. Поки ще не все виходить, тому що ми мало часу тренуємося і граємо. Сьогодні не програли в боротьбі, проявили характер, так що залишилися задоволені. Забити ми можемо тільки самі собі, супернику це зробити дуже складно. У фіналі ми вийшли на київську команду ДЮСШ-15, ми їх знаємо, так що, думаю, сюрпризів не буде.

- Сьогодні, мабуть, була найважча гра на турнірі, по суті, матч за перше місце в групі, - вважає автор першого забитого м'яча Ілля Зубков. - Суперник добре налаштувався, не програвав у боротьбі, було видно, що вони хотіли перемогти і дали нам хороший бій. Наша мета - перемога в будь-якому матчі і будь-якому турнірі, тому про нічию сьогодні навіть не думали. Хотіли перемогти і довести, що не просто так стали чемпіонами України. Що стосується моєї сьогоднішньої позиції центрального нападника, до травми я вже грав на цьому місці, так що нічого нового для мене не було. Іноді можу зіграти на фланзі атаки. Суперника по фіналу ми знаємо, часто грали з ДЮСШ-15 - це гарна, організована команда. Будемо намагатися не відходити від своїх традицій, грати у свій футбол, контролювати м'яч і перемагати.

- Нас тренери попереджали, що гра буде важкою, суперник буде битися до кінця, як і всі команди західної зони, які грають кожен матч, як останній, - зазначив Богдан Винниченко. - Тим більше, вони господарі, їм трохи допомагали судді. Але ми їм не програли ні в боротьбі, ні в характері, ні в бажанні. Що стосується мене особисто, я завжди виходжу грати на фланзі, інколи ми міняємось з другим фланговим гравцем атаки. Для мене немає різниці, грати справа або зліва - і там, і там необхідно виконувати одні й ті ж вимоги. Тренери дають завдання допомагати в обороні, оживити гру на флангах. З суперником по фіналу, ДЮСШ-15, ми вже зустрічалися в чемпіонаті міста, а тепер будемо грати в одній зоні у першості країни, так що добре їх знаємо.

Турнір на честь А. Гаваші (U-17)

21.08.2014 г .. Ужгород, стадіон «Спартак», 100 глядачів

СДЮСШОР-98 (Ужгород) - «Динамо» - 2: 2 (1: 2)
СДЮСШОР-98: 1. Шош, 2. Будз, 16. Назаркевич, 20. Дурунда, 4. Боднар, 6. Дрозд (18. Галік, 40; 17. Балаж, 72), 8. Дуран (19. весіль, 60 ), 11. Попша, 14. М.Горошка (17. В.Горошко, 56, 14. Філіп, 80), 9. Лебідь, 10. Сімчо (к).

«Динамо»: 1 Кобель, 8 Бабан (к) (21 Радченко, 68), 3 Єдинак​​, 16 Мазур, 4 Дубінчак, 11 Ібадов, 15 Козак, 5 Смирний (17 Корчебний, 71), 7. Ярмоленко (20 . Винниченко, 59), 13. Апостолюк, 14. Зубков (22. Терещенко, 59).

Голи: Попша (16, 53) - Зубков (30), Ярмоленко (40 + 1).


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: