Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нічия в Давидкові на користь ФК "Середнє"
12:48
Нічия в Давидкові на користь ФК "Середнє"
Боротьба за злитки будь-якої категорії завжди була напруженою у будь-якому виді спорту.

Боротьба за злитки будь-якої категорії завжди була напруженою у будь-якому виді спорту.

У обласній першості боротьба за медалі, мабуть, триватиме до самого кінця. І якщо гра протягом сезону визначила можливих власників золота та срібла, то ім’я власника бронзи могли дізнатись після центрального матчу між командами з Нового Давидкова та Середнього. Саме ці дві команди є головними конкуренти, які зустрілись у вирішальному бою за третю сходинку.

Власне, представники Мукачівщини рішуче почали поєдинок, відкривши рахунок вже на 9 хвилині матчу. Сценарій взяття воріт був доволі негативним для середнянців, адже Скунзяк скористався обрізкою Пакоша і вийшов віч-на віч з Юрієм Славіком – 1:0.

Протягом першої половини зустрічі проходила рівна гра. Але середнянці під завісу першого тайму змогли нав'язати супернику свою гру. Як наслідок, відновили паритет до перерви: Шукаль з правого флангу на замасі поклав на "п'яту точку" захисника і злівої вдало зробив навіс, де самотній Кручаниця головою відправив м'яч у сітку воріт Голубицького.

Друга сорокап’ятихвилинка для глядачів була значно цікавішою, адже інтрига наростала. Боротьба була напруженішою, ніж до перерви.

Протягом старту другого тайму новодавидківці переважали по грі, утім кожна помилка захисту господарів могла дорого коштувати. Згодом середнянці зрозуміли, що давидківчан можна обігрувати і активно діяли в атаці. Можна відзначити той факт, що гості часто використовували фланги. Зокрема, Пиняшко, який лівим флангом зробив рейд, але захисник зупинив прохід візаві.

Під кінцівку молодший з братів Чобо Кемень, який вийшов на заміну, активно діяв попереду, а також відзначився тим, що заробив пенальті. Здавалось би, виграшна ситуація для Середнього. Однак Пакош, якому доручили пробити одинадцятиметровий удар, знову неприємно здивував прихильників гостей, адже влучив у перекладину.

З наближенням кінця матчу, пристрасті лише зростали. Новодавидківці постійно мали претензії до арбітра. Однак це не допомогло. 1:1 – і середнянці ближчі до здобуття бронзи.

"Ф. Медвідя” – "Середнє” – 1:1.

Голи: Скунзяк, 9 – Кручаниця, 46.

"Ф. Медвідя”: Голубицький, Теплий, Ковтун, Жаренко, Варга, Калій, Ільчишин, Орос, Русин, Медвідь, Скунзяк.

"Середнє”: Славік, Пахомов, Витак, Пакош, Гулович, Бандурович, Красношлик, Крьока, Пиняшко, Кемень, Кручаниця.

Андрій Слохіняк










Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 758 | Додав: Лобда | Теги: ФК Середнє | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: