Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нічия з присмаком камбеку (ФОТО)
07:29
Нічия з присмаком камбеку (ФОТО)
Про те, як зарічанці з другої спроби змогли вдома відігратись по ходу поєдинку, дізнавайтесь далі.

Нічия з присмаком камбеку (ФОТО)
Різні були очікування перед цим поєдинком у селі, яке славиться своїми господарями далеко за межами Закарпаття. Із однієї сторони сюди їхала команда, яка, м’яко кажучи, не надто вдало стартувала й мала дуже скромний доробок у графі очок. Та з іншого боку, якщо глянути проти кого грав на старті цей міцний середняк кількох останніх сезонів, то це вносить деяку ясність. Очікувати, що дебютант Західної зони, який не надто впевнено почувається, коли пропускає першим, винесе в одні ворота клуб, який стабільно грає в першій лізі кілька років поспіль, було б занадто просто. Щоб так сталось в реальності, то команда має переважати опонентів на підготовчій стадії в тренувальному процесі.
 
У самому двобої підопічні Семака звичайно переважали опонентів протягом усіх 94 + 4 додані арбітром хвилини, та рахунок тоді вже був таким, що спонукав їх щось творити на полі, а не руйнувати. А от старт був не надто впевненим. Уже на початку тайму Морщук заробив право на штрафний удар із лівого флангу в 40-ка метрах від воріт. Кукрі навісив на правий край штрафного майданчика, де Курта виграв силову боротьбу в кількох опонентів, продавивши їх, і коротко віддав на Вацьо. Олександр звільнився від опіки двох захисників і влучив повз воротаря в ближній кут – 0:1.
 
Господарі досить довго відходили від пропущеного голу й цим скористались досвідчені ракошинці. За наслідками кількох вдалих вкидань з-за бокової лінії з правого флангу, гості в одній із атак правим флангом зі зміщенням до центру, перемістили гру на чужу половину поля. Кукрі наважився на удар метрів із 35-ти й влучив у правий кут. Волошин намагався взяти м’яч мертво, та вийшло слабеньке відбиття в правий край карної зони. Цим скористався Вацьо, який коротко відпасував назад на Курту й Вадим із досить гострого кута пробив в дальній кут впритул зі стійкою – 0:2.
 
Через дві хвилини Зан перехопив м’яч у центрі поля й відпасував на правий край штрафного майданчика на Великошича. Ростислав фактично перекинув воротаря й намагався за його спиною додати м’яч у сітку, та Гегедоша підстрахував Кукрі, який у пожежному режимі виніс круглого подалі. Ще через хвилину Юрій Булеза, Ільницький, Поп, Великошич та Брич розіграли багатоходову комбінацію правим флангом зі зміщенням вліво, яка завершилась стіночкою Михайла та Ростислава та ударом першого з них у ближній кут. М’яч підстрибнув перед Гегедошом, який падав управо від себе, та Артур все ж зумів його відбити.
 
На 14-й хвилині фортуна поцілувала підопічних Коштури в саме серце. Іван Ільницький заробив право на штрафний із правого флангу. Зан коротко розіграв на Булезу, а той віддав правіше на хід Ільницькому. Іван прострілив у штрафний майданчик на Брича, який п’ятою відкинув назад та лівіше на Великошича. Ростислав влучив у правий кут без шансів на відбиття. Та гостей від голу врятувала стійка, від якої м’яч зрикошетив за ворота.
 
Партнери продовжували грати на Великошича, та Ростиславу завжди чогось не вистачало, щоб завершити атаки, тому наступне загострення сталось через сімнадцять хвилин. Поп виконав верхову передачу з правого флангу на лінію штрафного майданчика на Брича, а Михайло головою переадресував лівіше та трохи вперед на Булезу. Юрій влучним ударом намагався зловити Гегедоша на протиході, та Артур відбив ногами. Через хвилину Великошич завершив слаломний забіг правим флангом влучним ударом. Воротар відбив. Ростислав намагався додати зблизька, та на якусь мить не встиг це зробити.
 
Гості відповіли на 38-й хвилині, Кукрі середнім пасом віддав по лівому флангу на Вацьо, а Олександр ще вперед на Морщука, який заробив право на штрафний метрах в 30-ти від воріт. На влучний постріл Курти зі стандарту зреагував Волошин. Та після наступної атакувальної дії «Заріччя» реалізувало стандарт, коли Булеза зі штрафного з лівого флангу з 38-ми метрів ударом-парашутом перекинув усіх гравців і влучив у дальній верхній кут. При цьому м’яч залетів у сітку рикошетом від стійки – 1:2.
 
Через три хвилини пані щаслива мить знову «дала гостям на чай». Великошич заробив черговий штрафний на лівому фланзі метрах в 32-ми від воріт, а Юрій Булеза потужно влучив у рамку. Гегедош вгадав напрямок польоту м’яча, та можливо й не діставав, тому поцілунок круглого з поперечиною зустрів із оптимізмом.
 
На старті другого тайму господарі продовжили позиційні намагання зрівняти рахунок, а їх опоненти шукали щастя на контратаках. На 49-й хвилині на завершенні атаки по центру зі зміщенням вліво Юрій Булеза віддав на Василя, а капітан «Заріччя» коротко переадресував на Брича. Михайло з 20-ти метрів влучив під поперечину. Гегедош відбив і з другої спроби забрав. Через хвилину на простріл із правого флангу Курти відгукнувся Морщук, який міг головою забити із вбивчої позиції. Та Артура на якусь долю секунди випередив Поп і в пожежному режимі виніс круглого. Трохи згодом Волошин виніс від своїх воріт у центральне коло на Булезу, а Юрко віддав дальній пас на лівий край на Брича. Михайло розрізним пасом трохи вправо знайшов у штрафному майданчику Зана, який опинився абсолютно сам перед воротарем, тому був змушений спрямувати м’яч у сітку – 2:2.
 
Через дві хвилини синьо-жовті втратили суттєву нагоду вийти вперед. Василь Булеза віддав по правому флангу на хід Бричу, а Михайло навісив на ближній край штрафного майданчика на Зана. Василь головою прокинув ще правіше на Ільницького. Та на удар Івана із дуже хорошої позиції в правий кут уже зреагував Гегедош. На 75-й хвилині Василь Булеза віддав по правому флангу на Брича, та Михайло не зміг обробити й Гегедош уже був готовий забрати, та Великошич «вигриз» м’яч від нього й міг виводити свою команду вперед та з дуже хорошої позиції пробив над поперечиною.
 
Через хвилину Морщук, на завершенні контрвипаду лівим флангом зі зміщенням до центру, віддав розрізну передачу правіше на Курту й Вадим розстрілював правий нижній кут. Волошин зумів відбити ногою. Надалі гості повністю закрились на своїй половині й не дозволили супернику створити суттєвих загроз, а на доданих арбітром хвилинах додали до цього ще й витискання м’яча від свого штрафного майданчика.
 
Перший домашній заліковий бал дозволив «Заріччю» обійти в таблиці «Сокіл», та вже в наступному турі крилаті матимуть шанс у грі з «Ракошином», тому поєдинок підопічних Семака проти команди з Невицького носитиме стратегічний характер.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Ян Рогач та Річард Готра
Делегат ФФЗ – Василь Козик
 
27 травня, с. Заріччя, стадіон «Колос», ясно, 500 глядачів
 
«Заріччя» – «Ракошино» – 2:2
 
Голи: Юрій Булеза, 40, Зан, 60 – Вацьо, 2, Курта, 6.
 
«Заріччя»: Владислав Волошин, Аркадій Гасинець, Василь Урста, Олександр Поп (Іван Козуб, 79), Владислав Машіко, Іван Ільницький, Василь Булеза, Михайло Брич, Василь Зан, Юрій Булеза, Ростислав Великошич.
Запасні: Василь Фельцан, Василь Шерегій-Шишкін, Іван Шерегій, Юрій Костак, Іван Фельцан.
Тренер – Михайло Семак.
 
«Ракошино»: Артур Гегедош, Анатолій Богович, Юрій Погобда, Євген Кукрі, Андрій Афанасьєв, Артур Морщук, Вадим Курта, Мирослав Ільницький, Віктор Козел (Владислав Чайка, 58), Олександр Вацьо (Василь Сливка, 68), Василь Ремета (Сергій Клочанко, 54).
Запасні: Андрій Меденці, Василь Петровцій, Дмитро Яцина.
Тренер – Василь Коштура.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1619 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: