Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нічийний камбек "Колоса" (ФОТО)
18:41
Нічийний камбек "Колоса" (ФОТО)
Лінцівська "Зірка" не змогла втримати перевагу у два м'ячі і задовільняється нічиєю з іванівською командою.

Нічийний камбек Діючі чемпіони першості Закарпаття на гру із господарями поля не могли розраховувати на декількох основних гравців атаки – Лозинця та Машіко. Зірка вийшла у повністю бойовому складі, з перших хвилин сміливо пішли вперед і досить швидко повели у рахунку. На 2-ій хвилині Владислав Турецький отримав передачу у штрафну, розвернувся і другим дотиком пробив повз кіпера – 1:0.

Колоскові відповіли своїм моментом на 6-ій хвилині, коли Шольц віддав діагональ на дальню стійку, куди набіг Русин і з двох метрів влучив у воротаря. Після забитого м’яча підопічні Пеци були не проти грати другим номером і постійно відходили назад, зустрічаючи суперника на своїй половині. До певного часу це приносило позитивний результат. 

На 32-ій хвилині Лінці подвоїли свою перевагу, коли Кошутра навісив у штрафну, де Січка вискочив із-за спин захисників і вразив головою ворота суперника – 2:0.

За мотивами першого тайму такий рахунок повністю відображав стан справ на полі. Жовто-червоні мали ще дві хороші нагоди для голу: Волошин обіграв захисника і з гострого кута пробивав з 10 метрів, хоча партнери чекали передачі. Схожа ситуація була згодом у Січки, який стоячи спиною до воріт в 6 метрах вирішив п’яткою завершувати атаку, замість асисту на відкритих партнерів.

Під завершення першої половини гри гості створили декілька напівмоментів. На 38-ій хвилині Ковач пробив з 19 метрів, але не зовсім точно. На 42-ій хвилині Стець подав справа, Ковач підправляв головою у дальній кут, але повз рамку.

У другому таймі господарі моментами змушені були ще глибше сідати в захист, тому  що з часом біло-сині збільшували тиск на ворота Лісняка. На 66-ій хвилині мукачівці домоглись свого – Шольц вийшов один на один з воротарем, однак влучив у дальню стійку та Стець добив – 2:1.  

Наставник зіркових досить швидко почав вводити свіжі сили, однак резервісти не завжди встигали за своїми опонентами. Лінцям залишалось тільки діяти на контратаках і декілька разів вони могли забити та уникнути нервової кінцівки. На 77-ій хвилині великолазівський вінгер Дюгованець віддав на Ростислава Турецького, який з чудової позиції метрів з 12 пробив над ближньою дев'яткою.

Через дві хвилини Колос зрівняв рахунок – Пінджоля подав зі стандарту, а Сергій Русин головою спрямував круглого у сітку воріт – 2:2.

На 83-ій хвилині вже сам Пінджоля опинився перед воротарем та з п’яти метрів не зміг його переграти. На останній хвилині господарі вибігали у перспективну контратаку в ході якої Дюгованець мав можливість вийти сам на сам та Гичка перервав ключову передачу впіймавши м’яч рукою. Арбітр виписав жовту картку захиснику, а зі стандарту Лінці не могли нічого вижати.

Тож нічийний камбек команди Бундаша дещо зменшує шанси Зірки на вихід з групи до наступного раунду змагань.

 
ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Колос» (Іванівці) – 2:2

Голи: В. Турецький, 2, Січка, 32 - Стець, 66, Русин, 79.

Зірка: Віталій Лісняк - Євген Обдирко, Анатолій Лукачина, Юрій Чульба, Юрій Коштура – Деян Пеца (Василь Рущак, 69), Владислав Турецький, Станіслав Костик (Ростислав Дюгованець, 65), Ярослав Костик, Мар’ян Січка (Ростислав Фрінцко, 67) - Мирослав Волошин (Ростислав Турецький, 58). 

Колос: Василь Гудивок – Роланд  Шольц, Сергій Гичка, Михайло Калій, Сергій  Клочанка – Мирослав Ільницький, Вадим Козар, Сергій Русин, Михайло Ковач, Олександр Балаж (Олександр Пінджоля, 46) - Юрій Стець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 554 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: