Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Нищівна перемога "Зірки" над Великими Лучками (ФОТО)
23:07
Нищівна перемога "Зірки" над Великими Лучками (ФОТО)
Краща команда Ужгородщини взяла повноцінний реванш у мукачівських візаві.

Нищівна перемога Старт зустрічі не віщував нічого хорошого номінальним господарям поля, адже вже на першій хвилині Лучки подали кутовий, Варга пробив головою та воротар зіграв надійно. А буквально через десять хвилин Варга вже втікав до воріт, Фенцик відтер півзахисника від м’яча, дозволивши забрати м’яч своєму воротарю та зробив це на розсуд арбітра з порушенням правил. Тож гості дістали право пробити пенальті, однак Першаков пробив не точно.

Мабуть цей момент став поворотним у цій зустрічі, адже після цього Лінці провели три разючі атаки, кожна з яких завершувалась влучним пострілом. На 15-ій хвилині Федьо чудовим пасом вивів Федака один в один і домбокський легіонер Зірки відкриває рахунок у матчі – 1:0.

За дві хвилини Гаврилешко перевів атаку наліво на Чульбу, Юрій пройшов опонента на вході у штрафну і з гострого кута пробив голкіпера – 2:0.

Не пройшло і трьох хвилин, як рахунок став розгромним. Муранський віддає направо на Федака, Юрій пасує в центр на Гаврилешка і той б’є точно з 14 метрів – 3:0.

Великі Лучки в цей час спромоглися відповідати лише дальніми пострілами. На 23-ій хвилмні Варга пробив зі штрафного з 27 метрів, Кривенько забрав. 

На 27-ій хвилині знову зіграла зв’язка Федьо – Федак і останній з них завдяки своїй швидкості оформлює дубль – 4:0.

Трохи згодом Федак зазнав ушкодження і змушений був покинути поле. На 42-ій хвилині Гаврилешко завдав удару з 17 метрів, Мартин чи не вперше рятує свою команду від голу.

У перерві мукачівці змінюють воротаря та це їм не допомогло уникнути ще трійки голів. На 47-ій хвилині Федьо з семи метрів завершував атаку та пробив вище. За мить Муранський з 17 метрів зовсім трохи не влучив у рамку. 

Великолучківці продовжували тренувати Кривенька ударами із-зам меж штрафної з якими він без проблем справлявся. На 64-ій хвилині Клим у власній штрафній збив Чульбу. Пенальті реалізував Федьо – 5:0.

На 71-ій хвилині подачу Варги ударом головою завершував Теличко, проте з шести метрів пробив мимо. Натомість Левкулич був точним за дві хвилини, перекинувши воротаря – 6:0.

На 86-ій хвилині ще один гол організували гравці, які вийшли з лави запасних – Деян Пеца віддав на Олашинця, який опинився один перед воротарем і Василь самостійно вирішив долю епізоду – 7:0.

Гості намагались провести хоча б гол престижу та ударам Варги та Балога бракувало точності.

Феєрична перемога Зірки дарує їм вихід до півфіналу, де вони зіграють з Лопуховом і за продемонстрованою грою вони є головними претендентами на золото Ліги. 


ФК «Зірка» (Лінці) – ФК «Колос» (В.Лучки) – 7:0

Голи: Федак, 15, 27, Чульба, 17, Гаврилешко, 19, Федьо, 64 (пен.), Левкулич, 73, Олашинець, 86.

Зірка: Дмитро Кривенько, Юрій Коштура, Віталій Фенцик, Анатолій Лукачина (Ярослав Рущак, 70), Олександр Лукачина, Микола Муранський (Деян Пеца, 75), Владислав Турецький, Юрій Федьо (Василь Рущак, 68), Юрій Чульба, Юрій Федак (Едуард Ковтанюк, 33), Анатолій Гаврилешко (Василь Олашинець, 72).
Тренер – Олександр Пеца.

Колос: Віктор Мартин, Дмитро Теличко, Юрій Варга, Іван Фенчак, Юрій Ціфра, Федір Луця, Владислав Клим, Василь Луця, Роман Першаков, Валерій Трецеровський, Василь Балог.
Запасні: Любомир Балог, Віталій Левдер, Василь Волошин, Вільгельм Пфайфер.
Тренер – Іван Козарь. 

На 11-ій хвилині Першаков не реалізував пенальті (мимо)

Попередження: Фенцик, 11, Турецький, 37, Ковтанюк, 50, Пеца, 77 – Теличко, 27.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 885 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Євген  
0
Да ... відвели душу так відвели Лінці ...

الاسم *:
Email *:
كود *: