Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Нива" перемагає вдома МФА
08:15
"Нива" перемагає вдома МФА
У 4-му турі Другої ліги МФА 14 серпня грав на виїзді проти вінницької “Ниви”.

Досвідчений суперник вже з перших хвилин взявся розхитувати оборону нашої команди, і на 15-й хвилині таки зумів її пройти. Спочатку був дальній удар, оборонці виносять і прямо на ногу супернику – Роману Худіку, який потужно відправляє м”яч у дальню дев”ятку – 1:0. На перерву команди пішли саме за такого результату.

А от друга половина пройшла за домінування господарів – на 54-й хвилині “Нива” впіймала наших хлопців на контратаці, партнер вивіреною передачею вивів віч-на-віч з воротарем Артура Загорулька, а той на замахові прибрав оборонця і пробив у дальній кут – Кіпер МФА ОЛександр Чернятинський зарадити не зміг. Ще через 10 хвилин результат і взагалі став – 3:0. Після подачі з кутового головою доволі легко забиває Дмитро Петрик. Та все ж наприкінці зустрічі МФА зумів відповісти голом престижу: Даніїл Волков, який завдяки індивідуальній майстерності обіграв оборонця і потужно пробив попід поперечину. Тож 3:1 МФА зазнає першої фіаско в чемпіонаті.


"Нива" Тернопіль - МФА 3:1

Голи: Худік, 16, Загорулько, 54, Петрик, 64 - Волков, 85.

Нива: Гурідов, Бондар, Петрик,Хохлов, Маляренко, Худік, Калітов, Георгієв, Кучер, Брижчук, Загорулько. 
Запасні: Шкарбан, Борячук, Сербул, Костюк, Громок, Чухно, Браславський, Гавриленко, Граматік.

МФА: Чернятинський Олександр, Галас Тарас, Григоращук Степан, Грицак Назар, Луців Василь, Луців Петро, Оберман Євген, Стень Сергій, Степанчук Любомир, Лучка Вадим, Бундаш Мирослав.
Запасні: Музичка Іван, Фарасєєнко Віталій, Сньозик Анатолій, Трачук Віталій, Клімковський Юрій, Вовкун Артем, Волков Даниїл.         


Тренер «Мункача» Василь Каюк прокоментував пресслужбі клубу поразку від «Ниви» (1:3):

- Почали матч ми слабенько, деякі футболісти випали із гри. Пропустили гол із 16-и метрів – не повинні були давати пробивати супернику із такої дистанції. Після цього почали робити заміни і перенесли гру в центр поля. 
В першому таймі команди грали на рівних, а після перерви «Мункач» мав невелику перевагу. Ми мали гольові моменти. Вдруге пропустили після помилки нашого гравця і контратаки. 

«Мункач» - молода команда. Після другого голу вона «попливла» і пропустила втретє. Тоді ми дали можливість пограти ще більш молодим гравцям, 17-річним. Після того, як ми розмочили рахунок, ще мали пару моментів. На жаль, їх не реалізували.

- Якою є мета Вашої команди на сезон?

- Прагнемо, щоб якомога більше молодих гравців дебютували на професіональному рівні. Думаю, що наші футболісти вже зрозуміли, що рівень чемпіонатів України U-19, U-21 і Другої ліги є різними. Маємо надію, що наші перспективні вихованці через півроку чи рік потраплять до клубів Першої ліги і Прем’єр-ліги. 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 370 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: