Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Нива" Тернопіль провела збір на Закарпатті
09:47
"Нива" Тернопіль провела збір на Закарпатті
Впродовж двох тижнів "Нива" провела ряд спарингів із закарпатськими клубами.

У першому поєдинку на третьому навчально-тренувальному зборі тернополяни зіграли внічию 1:1 з дублерами закарпатського "Минаю".

1 березня 2021, Ужгород

"Минай U-21" –"Нива" 1:1


У другому поєдинку на третьому навчально-тренувальному зборі футболісти "Ниви" обіграли друголіговий "Ужгород" 2:1. Зі стартових хвилин гості продемонстрували активність на чужій половині поля. Жовто-зелені високо зустрічали опонентів, що часто призводило до помилок захисників "Ужгорода" і, як наслідок, моментів.

Найактивніший попереду Андрій Різник спершу не зумів влучити у ствір воріт, пробиваючи з близької відстані. А згодом, отримавши передачу від Семенини, нападник розібрався із двома захисниками та вразив дальній від воротаря кут.

Після забитого м'яча тернополяни не збавили обертів. Згодом Сергій Кисленко ударом головою влучив у стійку, а також не реалізував ще один перспективний момент.

У середині першого тайму суперники теж відповіли двома моментами, після помилок оборони "Ниви". Спершу капітан "Ужгорода" Пуканич не влучив у ствір з близької відстані. А за мить вдало зіграв Максим Механів, парирувавши удар суперника.

Але риску під першим таймом підвели гості. Андрій Скакун з флангу увірвався до штрафної площі "Ужгорода" та зряче прострілив у район 11-метрової позначки, звідки Андрій Різник розстріляв ворота — 0:2.

Після перерви ужгородцям вдалося вирівняти гру. Хоча моментів біля обох воріт було вкрай обмаль. На початку тайму суперники влучили у поперечку воріт Жупанського. Це Михайло Ряшко завдав прямого удару зі штрафного. Той же Ряшко наприкінці матчу з другої спроби зумів вразити ворота "Ниви". Цього разу його удар зі штрафного влучив у "дев'ятку".

6 березня 2021, Ужгород

"Ужгород" –"Нива" 1:2

Голи: Ряшко (83) — Різник (16, 45)


У третьому поєдинку на третьому навчально-тренувальному зборі у Закарпатті "Нива" мінімально поступилась аматорській МФА. Єдиний та переможний гол господарі поля провели на початку зустрічі, забивши прямим ударом зі штрафного.

8 березня 2021, Дерцен

"МФА" –"Нива" 1:0


У заключному поєдинку на третьому навчально-тренувальному зборі "Нива" розписала бойову нічию з ФК "Ужгород" 2:2.

Уже на початку зустрічі команди обмінялись голами. Перший кутовий удар у бік воріт "Ужгорода" завершився взяттям воріт. Семенина подав, а Мороз вдало замкнув дальню стійку — 0:1.

Проте за дві хвилини рахунок був рівним. Після незлагоджених дій оборони та голкіпера "Ниви", Олег Вишневський перехопив м'яч та відправив його у сітку - 1:1.

Багатою на гострі моменти вийшла і остання десятихвилинка першого тайму. Спершу "Ужгород" забив вдруге. Після перехоплення м'яча ужгородці провели швидку атаку. Перший удар по воротах нейтралізував Єрмолов, але Вишневський добив м'яч у пусті ворота - 2:1.

Та за дві хвилини активність гравців "Ниви" попереду принесла плоди. На ударній позиції опинився Максим Проців, який без проблем переграв голкіпера - 2:2.

10 березня 2021, Ужгород

"Ужгород" –"Нива" 2:2

Голи: Вишневський (5, 33) — Мороз (2), Проців (35)
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 435 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: