Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нижній Коропець легко перемагає гравців із Невицького
23:34
Нижній Коропець легко перемагає гравців із Невицького
Ужгородська команда розгромно поступилась своїм суперникам, так і не забивши.

Нижній Коропець легко перемагає гравців із Невицького
У першому турі Першої ліги Закарпаття, Західної зони, ФК «Невицький Замок» завітав у гості до Нижнього Коропця. Ще до початку матчу, вболівальники заповнили стадіон, аби подивитись на гру своє улюбленої команди.
 
Перший тайм розпочинали гості, однак відразу ж віддали ініціативу господарям поля. Ті, хоч гостро і не атакували, але володіли м’ячем більшість часу. До середини першого тайму, особливо небезпечних моментів у команд не було, лише поодинокі випадки, коли гравці проривались флангами, але до гольових моментів не доходило.
 
Велика кількість порушень, призвела до безлічі появ лікаря на футбольному полі.
 
Однак на 22 хв матчу глядачі побачили перший гол у новому сезоні. Забили господарі футбольного майданчику. Після прострілу з правого флангу, м’яч прийняв капітан Коропця Валентин Смагін, та із 14-ти метрів пробив у дальній кут воріт, які захищав Юлій Антал. Після цього команди практично грали без центра поля, виконуючи довгі передачі через усе поле.
 
Але уже на 33-й хвилині матчу, господарі подвоїли рахунок матчу. Знову простріл з правого флангу, але тепер на передню стійку, де на випередження зіграв Мілан Кіштулинець і в падінні забив гол.
 
Невицьке такого ходу матчу не очікувало, адже не змогло оговтатись від цих «нокдаунів». Побачивши це, гравці команди-господарів відправили їх у нокаут. На 38 хв матчу, після невдалого виносу м’яча від захисників гостей, круглий потрапив до Євгена Сороки, який вийшов віч-на-віч з голкіпером тапробив його у ближньому бою. Перший тайм так і завершився, а глядачі були впевнені, що перемогу гравці Коропця уже не втратять.
 
У другому таймі на полі у складі обох команд з’явились свіжі футболісти. Команди почали діяти більш відкрито, адже господарі мали комфортну перевагу, а гостям потрібно було забивати.
 
На 58-й хв матчу після пасу з флангу від Юрія Піясюка, Максим Клипуш вийшов з гострого кута віч-на-віч з голкіпером, але не поцілив у дальній кут, пробивши вище. Після цього все той же Климпуш двічі пробивав зі штрафного, але в руки голкіперу.
 
В свою чергу гравці Нижнього Коропця також не потрапляли у ворота суперника, маючи при цьому кілька вбивчих нагод. Після непоганого розіграшу атаки з центра поля, Валерій Ігнат віддав на нападника Невицького Юрія Піясюка, який з гострого кута пробив у дальній, але суддя зафіксував офсайд. Останні хвилини матчу команди проводили у боротьбі в центральній зоні.
 
Отож, у першому турі Нижній Коропець зумів уже вдруге в цьому сезоні перемогти Невицький Замок, адже вони зустрічались у Кубку Закарпаття.


Арбітр: Зубільчак О.
Асистенти: Сташко О, Хамазюк О.
 
ФК «Н.Коропець» – ФК «Невицький замок» (Невицьке) – 3:0

Нижній Коропець: Моісеєнко Дмитро, Маринець Василь, Васільєв Владислав, Смагін Віктор. Магоч Владислав, Монда Василь, Сорока Євген, Кіштулинець Мілан, Перциський Олександр, Смагін Валентин, Орберг Олег.
Запасні: Росул Ерік, Сабов Василь, Шіц Іван, Міц Василь, Гецко Валентин, Шефор Віталій, Манько Микола, Гей Віктор
Тренер - Віктор Когутич.
 
Невицький Замок: Антал Юлій, Костелей Дмитро, Дудик Іван, Климпуш Максим, Стойка Іван, Ганчак Олександр, Савко Євген, Гоці Михайло, Костик Констянтин, Данко Мирослав, Піясюк Юрій
Запасні: Ігнат Валерій, Бабич Василь, Угрин Олександр, Сиротін Олександр, Бадюл Михайло, Калинич Владислав, Софілканич Олександр.
Тренер - Іван Матьовка
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1150 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: