Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Нижній Коропець" по-домашньому виграє у "Рутенії"
20:35
"Нижній Коропець" по-домашньому виграє у "Рутенії"
Мукачівська команда в обох матчах була сильнішою за Сторожницю.

Юнаки
 
Господарі відразу заволоділи ініціативою. Гострі моменти все частіше виникали біля воріт гостей. Юнаки з Нижнього Коропця раз за разом змушували Гончарука виручати свою команду. Так в одному з епізодів нападник Коропця з близької відстані розстрілював Мар’яна, але той, якимось дивом, врятував свою команду.
 
Але радість підопічних Балажинця тривала недовго. Відразу в наступній атаці Шкірта прогавив свого опонента і дав йому завдати прицільного пострілу - 1:0.
 
Пропустивши гол юнаки «Рутенії» почали атакувати більшими силами. Гопко, після подачі з кута поля не зміг влучити у ціль ударом головою. Активний Вогар сольними проходами по лівому краю змушував оборону суперника нервувати, але безрезультатно. Господарі часто зривали гострі атаки суперника ціною фолу, але головний арбітр зустрічі не помічав жорстких зіткнень.
 
Під завісу першого тайму юнаки з Коропця подвоїли свою перевагу. І тут не обійшлось без спірних рішень арбітра. Нападник господарів увійшов у штрафну суперника, перечепився через свою ж ногу та впав. Суддя показує на одинадцятиметрову відмітку. Капітан команди холоднокровно реалізовує вирок – 2:0.
 
Тайм другий розпочався з атак господарів. Гості хоч і старались відповідати своїми атаками, але забити їм так і не вдалось. Костик мав хорошу нагоду аби відзначитись. Ярослав відірвався від захисника, але з п’ятнадцяти метрів не зміг влучити у ворота.
 
Господарі відразу відповіли голом. Тотін обрізався в центрі поля, після чого нападник суперника протягнув круглого до воріт і з близької відстані встановив фінальний рахунок у зустрічі – 3:0.
 
Загалом, низка суддівських помилок, звісно внесла свої корективи у гру команд, але все ж таки сильнішими виявились юнаки Нижнього Коропця.
 
 
Дорослі
 
У грі дорослих команди було також зафіксовано рахунок 3:0 на користь господарів.
 
Гра видалась не багатою на гострі моменти. Перший гол було забито на 44-й хвилині. Захисник господарів віддав довгу передачу на свого нападника, скориставшись помилкою захисників той переправляє круглого в порожні ворота.
 
Якщо в першому взятті воріт до арбітра немає претензій, то цього не можна сказати про другий. Після подачі з лівого краю Лукіяник невдало прийняв круглого і той відскочив до голкіпера, який зловив м’яч. Арбітр ставить вільний удар за п’ять метрів від воріт. Господарі таким подарунком скористались сповна – 2:0.
 
Третій гол був забитий під завісу зустрічі. Нижньокоропчани розігнали стрімку контратаку, півзахисник господарів обіграв опонента на правому краї і віддав у центр, після чого партнер з одинадцяти метрів розстріляв ворота – 3:0.


Арбітри: Лялюк М., Рубей В., Біров В.
Делегат – Жига Г. М.
 
ФК «Н. Коропець» – ФК «Рутенія» (Сторожниця) 3:0
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 989 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: