Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Нижній Коропець" у більшості перемагає у Невицькому (ФОТО)
19:12
"Нижній Коропець" у більшості перемагає у Невицькому (ФОТО)
Підопічні Віктора Гея у результативній перестрілці здобувають три пункти.

Початок матчу був за господарями, які провели декілька небезпечних атак і швидко повели у рахунку. На 5-ій хвилині Ільків завдав хорошого удару з лівої з 26 метрів, воротар не зміг вже нічого вдіяти, але його врятувала стійка.

На 10-ій хвилині стовідсотковий момент змарнував Юдик, коли пробивав з семи метрів, але вище воріт. Та вже за хвилину Руслан Ільків повторив удар і тепер вже був точним – 0:1.

Після голу гості заволоділи територіальною перевагою і часто оточували чужу штрафну, однак дійсно гострих моментів було небагато. На 29-ій хвилині Герцуський пробив з 15 метрів, але влучив у хрестовину.  

На 41-ій хвилині підопічні Матьовки мали хорошу нагоду подвоїти перевагу. Після подачі кутового Ільків грає на підборі і пробиває під поперечку з 24 метрів, Моісеєнков відбив. Вже перед самою перервою мукачівці провели гол у роздягальню. Шелельо віддав вперед на Пукіша, який скористався вільною зоною, вийшов сам на сам і зрівняв рахунок у грі – 1:1.

Другий тайм проходив на зустрічних курсах, однак порушити паритет вирішив лівий захисник невиччан Кирлик, який швидко заробив дві жовті картки. Спочатку за стичку з Герцуським, а за декілька хвилин за удар м’яча після свистка арбітра, і залишив свою команду у меншості.

І вже через п’ять хвилин після цього гості забили. Жолтанич на чужій половині поля втратив м'яч і наразив контратаку на свої ворота. Послідувала довга передача на Шелеля правим краєм (саме через зону вилученого захисника), Антал вийшов з воріт на перехоплення, однак прудкий форвард був першим на м’ячі і відправив шкіряного вже у пусті ворота – 1:2.

Невицьке після вилучення не сідало в оборону і продовжувало грати в три захисники і два нападники, через це гра носила доволі відкритий характер.

На 68-ій хвилині Юдик пробив з 27 метрів, воротар забрав. На 70-ій хвилині Михайло Добош на швидкості втік від захисників і реалізував вихід один в один – 1:3.

На 72-ій хвилині Сорока збив у своїй штрафній Готру і сам постраждалий пробив з одинадцяти метрів – 2:3.

На 78-ій хвилині Добош знову мав можливість забити, вийшовши на одного воротаря та на цей раз Антал зіграв надійно. Наприкінці гри зелено-білі влаштували фінальний штурм, пішовши великими силами вперед і після декількох навісних передач у карну зону воротар Коропця грав не зовсім впевнено на виходах, але скористатися цим господарі не змогли.

Нижній Коропець продовжує боротьбу за лідерство в групі 1 Західної зони, тоді як Невицьке потроху втрачає цю можливість.


ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Н. Коропець» 2:3

Голи: Ільків, 11, Готра, 73 (пен.) – Пукіш, 44, Шелельо, 66, Добош, 70.

Невицьке: Юлій Антал, Олександр Кирлик, Іван Стойка, Іван Зизич, Лайе Масс, Руслан Ільків (Ярослав Кирлик, 70), Євген Юдик, Олександр Бертич (Ростислав Жолтанич, 38), Павло Волонтир, Ісак Бакура, Едуард Готра.

Вилучення: Олександр Кирлик («Невицький замок»), 61.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 585 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: