Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нове Давидково укріплює лідерство (ФОТО)
08:41
Нове Давидково укріплює лідерство (ФОТО)
Сторожницька команда після вдалого початку не зуміла втримати позитивний результат.

Нове Давидково укріплює лідерство (ФОТО)
Поодинокі втрати були в обох клубів, зокрема були відсутні Балаж, Орос та Савко. Повернення обласного футболу у Сторожницю виявило пожвавлення на трибунах. Рутенія вперше в сезоні приймала на рідному стадіоні.
 
З перших хвилин команди побігли доводити свою перевагу один над одним. Моменти регулярно виникали біля обох воріт. Човрій пробив з штрафного та Марко рятує свої ворота. Далі Жентичко віддав головою пас назад воротарю, Лозинець перехопив та не зумів переграти голкіпера. Олексик пробивав з 13 метрів, але вище.
 
В районі двадцятої хвилини Колобов скинув під удар Костику і той поцілив під поперечку та воротар на місці. За хвилину знову помилка захисника, Жентичко віддає на свого воротаря, Євген Качур перехоплює та пробити Марка не вдалося. На 28-й хвилині Гальчак класно виконав стандарт з 27 метрів з правого краю, влучивши у дальню дев’ятку – 1:0.
 
Та захисники господарів продовжували створювати моменти для суперника. Жентичко біля своєї штрафної вирішив обігрувати нападника і втратив м’яч, Лозинець одразу увірвався у штрафну, де його заблокували Василиженко та Жентичко. Бобаль ставить пенальті, який реалізовує Човрій – 1:1.
 
Мадяр вривався у штрафну зліва і пробив з гострого кута та воротар відбив. Кобака приклався зі штрафного х 23 метрів та воротар грає надійно. Під завершення тайму Медведєв віддав діагональ на Колобова, який подав у крану зону, де Костик пробив головою та за гостей зіграла поперечка.
 
На початку другої половини гри Медведєв увійшов у штрафну з флангу і пробував пробити Горчака та марно. На 51-й хвилин воротар Ф.Медвідя розпочав гольову атаку, вибивши від своїх воріт, Прокопець намагався вибити вперед та вийшло, що він скинув на хід супернику, організувавши йому вихід один в один і Ковач скористався таким подарунком – 1:2.
 
За декілька хвилин Прокопець намагався виправитись, завдавши удару з 27 метрів, але мимо Євген Качур вивів Лозинця на ударну позицію і той пробив з-під захисників з 14 метрів, Марко забрав. Жидик наважився на дальній постріл, воротар якось не впевнено відбиває і Костик добивав з двох метрів та якимось дивом пробив вище. Гості з відповіддю не забарилися. Лозинець прострілив справа, Човрій на дальній стійці цілив у пустий кут воріт та не влучив. На 70-й хвилині Лозинець виборов м’яч у Жентичка, вийшов сам на сам і забиває третій гол своєї команди – 1:3.
 
Більшість другого тайму новодавидківці провели на своїй половині поля, відбиваючи наступи суперника. Після подачі Лукіяника Колобов пробив головою та не точно. Дзямко прострілив справа, Сличко зрізав у свої ворота та на щастя влучив у воротаря.
 
На 83-й хвилині Макро вибиваючи м’яч віддав чужому, Варга одразу переадресував Лозинцю, який реалізував черговий вихід на рандеву з кіпером – 1:4.
 
За досить рівної гри досвідчена команда Качура змогли сповна скористатися помилками суперника і добитись розгромної перемоги.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Юрій Шимон, Томаш Бабич
4-й арбітр – Річард Готра
Делегат матчу – Федір Варга
 
с. Сторожниця, глядачів 100
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково 1:4
 
Голи: Гальчак, 28 – Човрій, 36 (пен.), Ковач, 51, Лозинець, 70, 83.
 
Рутенія: Костянтин Марко, Євген Лукіяник, Іван Жентичко (Владислав Андрусь, 73), Юрій Василиженко, Юрій Жидик, Сергій Прокопець, Євген Колобов, Віталій Медведєв, Микита Гальчак, Ярослав Костик, Олександр Мадяр (Богдан Дзямко, 57).
Запасні: Марян Гончарук, Давид Дьордяй, Михайло Янцо, Олександр Гряділь.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Олександр Олексик (Юрій Стець, 73), Ян Кобака, Сергій Медвідь (Мирослав Ломага, 65), Сергій Кампов (Василь Качур, 87), Євген Качур, Владислав Човрій, Михайло Ковач, Михайло Ковтун (Михайло Сличко, 39), Михайло Лозинець (Євген Качур ст., 86), Едуард Варга.
Тренер – Василь Качур.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1478 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: