Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нове Давидково зупиняє чемпіона (ФОТО)
20:48
Нове Давидково зупиняє чемпіона (ФОТО)
Мукачівська команда зуміла по ходу матчу двічі відігратись і здобути результативну перемогу.

Нове Давидково зупиняє чемпіона (ФОТО)
У другому матчі першого ігрового дня новодавидківці створили першу сенсацію однієї восьмої вибивши минулорічного чемпіона. Команди розпочали поєдинок з розвідки, і по закінченню першої десятихвилинки глядачі побачили голи.
 
Ужгородці заробили стандарт на підступах до штрафної, швидко розіграли і м’яч транзитом через захисника Ф.Медвідя дістався до Соскиди, який з чотирьох метрів не промахнувся – 0:1.
 
Та вже за чотири хвилини підопічні Качура вирівняли становище. Луця випередив Чукуму у забігу і змусив останнього сфолити на собі у штрафній, як результат пенальті. Сам постраждалий і реалізував удар з позначки – 1:1.
 
Зелено-жовті почали підтискати суперника. Міклош прострілив з лівого флангу на Сокиду та захисники та воротар заблокували удар Руслана. На 23-й хвилині Мунтарі обігрався на правому краї з Сокидою і прострілив у штрафну, де Варваринець з 14 метрів прицільно пробив – 1:2.
 
Трохи згодом Луця виконував штрафний удар з 22 метрів, але Блох легко забирає шкіряного. Дуран з середньої відстані провірив на надійність Горчака. Під завершення тайму Соскида вийшов практично один в один, пробивши мимо воротаря та Кампов підстрахував кіпера і вибив м’яч з воріт.
 
Після відпочинку мукачівці не полишали надій відігратись граючи в основному через свого головного бомбардира. Саме Луця вдруге у матчі зрівняв рахунок. Після подачі з кута поля від Балажа перший удар було заблоковано, а от добивання Луці було влучним – 2:2.
 
За шість хвилин Василь Луця на правому фланзі продавив Пінковського, увійшов у штрафну і віддав на інший край штрафної, де Балаж красивим ударом в один дотик з лівої пробив точно під ближню стійку 3:2.
 
Команди грали на зустрічних курсах і можна було очікувати голу в будь-які ворота. Так сьогоднішній іменинник Олександр Когутич подав кутовий і Луця на дальній стійці пробив з гострого кута, але вище. Мунтарі побачивши «коридор» прорвався до штрафної і вийшов практично на одного воротаря, але Кампов в останній момент вибив м’яч у підкаті. Татинець завдяки дриблінгу звільнився від опікуна і пробив з 15 метрів, але не точно.
 
Головним промахом в останні хвилини матчу відзначився ужгородець Свадеба, який після прострілу від Ковача не влучив у рамку з десяти метрів.
 
Варто відзначити самовіддану гру центрального захисника Михайла Ороса, який дуже часто грав персонально з Соскидою і не давав йому розвернутися. В черговий раз героєм матчу стає Василь Луця, який в другому матчі поспіль робить дубль. Ужгород у свою чергу склав повноваження чемпіона Зимової першості. 
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей
Делегат матчу – Василь Попович
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково – ФК «Ужгород» 3:2
 
Голи: Луця, 16 (пен.), 45, Балаж, 51 – Соскида, 12, Варваринець, 24.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Євген Качур (Михайло Ковтун, 54), Олександр Олексик, Юрій Стець, Сергій Кампов, Василь Луця, Микола Татинець (Сергій Медвідь, 67), Владислав Човрій (Олександр Когутич, 44), Олександр Балаж, Михайло Орос, Едуард Варга (Юрій Варга, 65).
Запасні: Михайло Балаж, Євген Качур, Крістіан Малеш, Вадим Мердеєв.
Тренер – Євген Качур.
 
Ужгород: Артем Блох (Ерік Гречка, 36), Віталій Міклош, Вячеслав Пінковський, Майкл Чукума (Іван Жентичка, 52), Роман Белінський, Саіду Мунтарі, Іван Ковач, Володимир Дуран. Богдан Галик (Олександр Свадеба, 48), Руслан Соскида, Іван Варваринець.
Запасні: Крістіан Кізман, Ммакама Кінгслі.
Тренер – Іван Шанта.
 
Попередження: Кампов, 18 - Чукума, 15.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: