Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Новодавидківці виборюють друге місце (ФОТО)
20:28
Новодавидківці виборюють друге місце (ФОТО)
У битві за другу сходинку команда "Ф.Медвідя" перемогла концгазівців.

Новодавидківці виборюють друге місце (ФОТО)
У третьому матчі суботнього ігрового дня зустрічались головні претенденти на друге місце у групі Е. Витязю вистачало і нічиєї, щоб залишитись на другому місці, тоді як Ф.Медвідя потрібна була лише перемога.
 
Команди активно розпочали поєдинок і намагались відповідати атакою на атаку. Василь Луця втік від захисників і вийшов на одного Цветкова, але пробив повз рамку. На 16-й хвилині Луця вже з лівого флангу увійшов штрафну у супроводі Готри та Бухарієва, намагався проскочити між ними та захисник сфолив, як підсумок пенальті. Сам постраждалий чітко виконав вирок – 1:0.
 
Після цього територіальна перевага відійшла до Витязя і вони намагались відновити паритет. Так Пребуш вийшов сам на сам з кіпером, перекинув його, але не влучив у ворота. З середньої відстані пробивали Луця та Пребуш, але мимо цілі. Після подачі з стандарту від Горняка Пребуш пробивав головою, але над воротами. Удар Ковтана зі штрафного забрав Горчак.
 
У другому таймі Концгазо все частіше йшло в атаку, але виникали проблеми з останнім пасом. Натомість Ф.Медвідя побудувало гру від оборони, заграючи довгими передачами єдиного нападника Луцю.
 
Після подачі Бухарієва з флангу Горняк пробивав через себе, але м’яч пройшов біля стійки. В цьому моменті Андріан залишився без опіки і міг зіграти надійніше. На 58-й хвилині Федак виконав подачу з правого краю на ближню стійку, де Пребуш в один дотик переправив круглого у ворота – 1:1.
 
Здавалось, що концгазівці втримають потрібний їм рахунок, але дві помилки в центрі поля звели нанівець всі старання команди. Лаб’як, який тільки-но вийшов на заміну, втратив м’яч у центрі поля, чим дозволив розгорнути контратаку на свої ворота, в результаті якої Балаж пробив з 14 метрів і за допомогою рикошету шкіряний потрапив у сітку воріт – 2:1.
 
Через чотири хвилини Василь Луця обікрав Ревту в центрі поля, дійшов до воріт і прицільно пробив з 17 метрів – 3:1.
 
Підопічні Пінковського нічим не змогли відповісти і таким чином програли свій вирішальний матч у групі. Новодавидківці сповна скористались помилками суперника і завдяки голам екс-берегівців зумів вийти на друге місце.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Юрій Шимон, Томаш Бабич
Делегат матчу – Семен Головнич
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Ф.Медвідя» Н. Давидково – ФК «Витязь» Концгазо 3:1
 
Голи: Луця, 14 (пен.), 66, Балаж, 62 – Пребуш, 58.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Олександр Олексик (Сергій Медвідь, 63), Сергій Кампов, Михайло Орос, Євген Качур (Олександр Ковтун, 66), Владислав Човрі, Юрій Стець (Юрій Варга (Олександр Когутич, 56)), Олександр Балаж, Микола Татинець. Едуард Варга, Василь Луця.
Запасні: Михайло Балаж, Крістіан Малеш.
Тренер – Василь Микуланинець.
 
Витязь: Юрій Цветков (Андрій Ваш, 36), Владислав Бухарієв (Владислав Сердюк, 54), Вадим Селещук, Володимир Лович, Сергій Повхан (Микола Федак, 36), Олександр Ревта (Віталій Мадяр, 69), Віталій Пребуш (Вадим Дуран, 69), Михайло Кампов (Владислав Михайловський, 36), Едуард Готра (Юрій Лаб’як, 60), Вячеслав Ковтан.
Тренер – Вячеслав Пінковський.
 
Попередження: Олексик, 33, Качур, 34 – Пребуш, 35.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1262 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: